H Oracle ανακοίνωσε νέες προσλήψεις σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική

H Oracle ανακοίνωσε νέες προσλήψεις σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική
Photo:

Η τεχνολογική εταιρεία αναζητά εργαζόμενους με εμπειρία μεταξύ 2-6 ετών στις πωλήσεις, το management, τα οικονομικά, το marketing και τους ανθρώπινους πόρους.

Η Oracle Corp ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει 1.000 νέους εργαζόμενους στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, στο πλαίσιο της επέκτασής της στις υπηρεσίες cloud computing.

Πιο συγκεκριμένα, η τεχνολογική εταιρεία αναζητά εργαζόμενους με εμπειρία μεταξύ δύο και έξι ετών στις πωλήσεις, το management, τα οικονομικά, την επάνδρωση, το marketing και τους ανθρώπινους πόρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κίνηση αυτή έρχεται έναν μήνα μετά την ανακοίνωση της εταιρείας ότι σημείωσε αύξηση 58% στα έσοδα σε ετήσια βάση, από τις δραστηριότητες cloud. Υπενθυμίζεται ότι η Oracle πούλησε το περασμένο έτος λογισμικό και hardware cloud computing αξίας 4,6 δισ. δολαρίων, από 2,9 δισ. δολάρια μόλις την προηγούμενη χρονιά.

«Οι δραστηριότητές μας στο cloud αναπτύσσονται με απίστευτους ρυθμούς, επομένως αυτή είναι η σωστή στιγμή να φέρουμε στην ομάδα μια νέα γενιά ταλέντων», τόνισε ο Tino Scholman, αντιπρόεδρος στην εταιρία για τις περιοχές αυτές.

Η Ευρώπη, η Μέση Ανατολή και η Αφρική αντιστοίχισε στο 28% των συνολικών εσόδων της Oracle πέρυσι, αλλά οι πωλήσεις στην περιοχή υποχώρησαν κατά 2% πέρυσι σε 10,6 δισ. δολάρια, καθώς οι πελάτες μετατοπίστηκαν από το πιο παραδοσιακό λογισμικό που προσφέρει η εταιρία, στις πιο νέες υπηρεσίες της που βασίζονται στο cloud.