Η Honda ξεγελά τα μάτια σας

Η Honda ξεγελά τα μάτια σας

Αυτοκίνητα που πετούν και άνθρωποι-μινιατούρες πρωταγωνιστούν στο νέο διαφημιστικό όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Στο σποτ αυτό ένα Honda CR-V 1.6 DTEC Diesel περνάει πάνω και μέσα από σημεία και αντικείμενα που, κανονικά, δεν θα έπρεπε να μπορεί. Κολώνες που ξεπροβάλλουν από το έδαφος, ένα τραπέζι με ένα αυτοκίνητο-παιχνίδι, ένα άγαλμα και πολλοί άνθρωποι συμμετέχουν στην οπτική απάτη που δεν σας περιγράφουμε λεπτομερώς· θα πρέπει να το δείτε για να το πιστέψετε. Θα είναι, όμως, αλήθεια;

Το οπτικό αποτέλεσμα δεν είναι παιχνίδι της κάμερας, καμία λήψη δεν έχει υποστεί επεξεργασία στο post production ώστε να δείχνει αλλιώς στην οθόνη. Όλα τα αντικείμενα είναι απλώς σχεδιασμένα στο έδαφος και είναι τραβηγμένα από τη γωνία εκείνη που τα δείχνει τρισδιάστατα και σε διαφορετική θέση στον χώρο από εκείνη όπου βρίσκονται.

1/3

Τίτλος του διαφημιστικού είναι «Το αδύνατο γίνεται δυνατό» και το μήνυμα που θέλει να περάσει είναι πως ένα μεγάλο SUV που φαίνεται ενεργοβόρο και ακριβό, καταναλώνει τελικά πολύ λιγότερο καύσιμο, διαλύοντας την εντύπωση που σχηματίζουμε όταν το πρωτοβλέπουμε.

Όσο περισσότερες φορές βλέπει κανείς το σποτάκι των 60 δευτερολέπτων, τόσα περισσότερα πράγματα ανακαλύπτει. Ειδικά ο τρόπος που «διαλύεται» κάθε φορά η οφθαλμαπάτη είναι εξαιρετικός.

Το σποτ είναι δημιουργία της λονδρέζικης εταιρείας ΜcGarryBowen και του σκηνοθέτη Chris Palmer.

Ξεγελάστε τα μάτια σας εδώ:

Και δείτε εδώ πώς εξηγείται η μαγεία:

Δείτε ακόμη: Woofwagen by Volkswagen