Το Humin μεταμορφώνει το iPhone σας – Βίντεο

Το Humin μεταμορφώνει το iPhone σας – Βίντεο

Η εφαρμογή που αλλάζει το user interface ακολουθώντας τον τρόπο που σκέφτεστε και προσαρμόζεται στις συνήθειές σας.

Οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές για iOS είναι εκείνες που βελτιώνουν το ημερολόγιο, το email και το instant messaging. Όμως λίγη σημασία δίνει κανείς στη βασική εφαρμογή, εκείνη που γίνεται το «κέλυφος» μέσα στο οποίο τρέχουν όλα, τη λεγόμενη phone app.

Το Humin φιλοδοξεί να γίνει το νέο σας… τηλέφωνο, αλλάζοντας εντελώς τον τρόπο που αλληλεπιδράτε με το iPhone. Συνδυάζει τις επαφές, τη λειτουργία κλήσης, τα μηνύματα, τη γεωγραφική θέση και το ιστορικό για να ξεχωρίσει τις σημαντικότερες επαφές σας και να προβλέψει με ποιες θα θέλετε να επικοινωνήσετε ή να πάρετε πληροφορίες.

Σήμερα, ψάχνουμε τις επαφές μας αλφαβητικά με τον ίδιο τρόπο που -όπως θυμόμαστε οι παλιοί- ψάχναμε την πληροφορία σε καταλόγους στο Internet. Μέχρι που ήρθαν τα «ψαχτήρια» και έτσι σήμερα με το Google ψάχνουμε με τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Το Humin μεταφέρει στο κινητό την ίδια λογική. Παρουσιάζει στην οθόνη σας το ζητούμενο πρόσωπο μαζί με βασικές πληροφορίες τις οποίες μαζεύει από άλλες εφαρμογές σας (π.χ. Facebook ή LinkedIn) και μαζί εμφανίζει τυχόν κοινούς φίλους ή το πού βρίσκεται το πρόσωπο αυτή τη στιγμή.

1/3

Στην αρχή εμφανίζει αυτούς που γεωγραφικά βρίσκονται κοντά σας και εκείνους με τους οποίους επικοινωνείτε συχνότερα. Αν βρεθείτε σε άλλη πόλη εμφανίζει εκείνους που ζουν εκεί. Στη συνέχεια, και όσο σας μαθαίνει, εμφανίζει το ιστορικό των συνομιλιών σας, το πώς πρωτοσυναντηθήκατε κ.ά.

Το Humin είναι σε φάση ανάπτυξης εδώ και ενάμιση χρόνο και έχει περάσει σε στάδιο beta, δηλαδή δοκιμάζεται σε πραγματικές συνθήκες και σε περιορισμένη βάση χρηστών. Θα εμφανιστεί στο App Store σε λίγες εβδομάδες ενώ οι δημιουργοί του δηλώνουν πως σύντομα θα ακολουθήσει και η έκδοση για Android. Απλώς φανταστείτε το σε συνδυασμό με το Google Glass...

Δείτε το σε δράση:

Διαβάστε ακόμη:

Όλες οι φήμες για το iPhone 6 σε ένα βίντεο

15 πράγματα που δεν ξέρατε για το iPhone

Καταναλωτική «επανάσταση» φέρνει το Google Glass

Ένα iPhone με «καμπύλες»