Οι 25 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

Οι 25 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα
Photo: pixabay.com
Δείτε τις εταιρίες που διακρίθηκαν στο θεσμό Great Place to Work Hellas.

Το Great Place to Work Hellas ανακοίνωσε την Κυριακή 26 Απριλίου 2020 τα αποτελέσματα της έρευνας Best Workplaces 2020, της μεγαλύτερης έρευνας αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα, με τα ονόματα των καλύτερων εταιρειών που διακρίνονται για φέτος.

Στην έρευνα Best Workplaces 2020, η οποία διεξήχθη για 18η συνεχή χρονιά στη χώρα μας με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School, The American College of Greece, διακρίνονται 25 επιχειρήσεις, οι οποίες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους:

– 10 «μεγάλες» επιχειρήσεις που απασχολούν πάνω από 251 εργαζόμενους. Ξεχωρίζουν οι εισηγμένες ΟΠΑΠ, Epsilon Net ενώ στην πρώτη θέση βρίσκεται η DHL Express. Στη λίστα βρίσκονται ακόμη ΑΧΑ Ασφαλιστική, Teleperformance Greece, efood, Καυκάς, SG Digital, Μασούτης και Groupama.

– 10 «μεσαίες» επιχειρήσεις που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζόμενους. Την πρώτη θέση καταλαμβάνει η ΕΝΕL Green Power ενώ στη λίστα βρίσκονται ακόμη ΒΑΤ Ηellas και Mars.

– 5 «μικρές» επιχειρήσεις που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζόμενους. Στην πρώτη θέση βρίσκεται η S.C. Johnson Hellas.

Οι εταιρείες που διακρίνονται είναι οι εξής:

Η αξιολόγηση των εταιρειών ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2020. Συνολικά, δήλωσαν συμμετοχή 53 εταιρείες από διάφορους κλάδους της αγοράς, οι οποίες απασχολούν περισσότερους από 29.600 εργαζόμενους.

Η μεγαλύτερη εταιρεία απασχολεί κοντά στους 8.300 εργαζόμενους, ενώ η μικρότερη 21.

Από τις συμμετέχουσες εταιρείες οι 23 είναι αμιγώς Ελληνικές και οι 30 πολυεθνικές.

Η έρευνα η οποία διεξάγεται με ανώνυμα ερωτηματολόγια, στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην άποψη που έχουν οι εργαζόμενοι για την εταιρεία τους.

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο παρακάτω σύνδεσμο: https://www.greatplacetowork.gr/best-workplaces/best-workplaces-hellas/