Οι 25 καλύτερες εφαρμογές του iPhone για το 2015

Η νεα εφαρμογή για live stream από το Twitter άφησε πίσω δημοφιλείς εφαρμογές.

Το iPhone της Apple έχει καταφέρει να γίνει το νούμερο 1 smartphone στον κόσμο και να φέρει ολόκληρο τον κόσμο στα… ακροδάχτυλα μας.

Σήμερα, υπάρχουν εφαρμογές για ότι μπορείτε να φανταστείτε. Απ’ το να δείτε τον αυριανό καιρό, μέχρι να κλείσετε εισιτήρια και να κρατάτε αρχείο των εξόδων σας – υπάρχει μια εφαρμογή για εσάς.

Κάθε χρόνο, η Apple «αξιολογεί χιλιάδες εφαρμογές του App Store ώστε να παρουσιάσει τις πιο αξιόλογες νέες εφαρμογές και παιχνίδια.

Η φετινή λίστα της Apple, η οποία δημοσιεύθηκε την Τετάρτη, περιλαμβάνει εφαρμογές φωτογραφίας, εφαρμογές επικοινωνίας, εφαρμογές ψυχαγωγίας, και πολλές ακόμα. Το Periscope, η δημοφιλής livestreaming εφαρμογή που εξαγόρασε το Twitter νωρίτερα ανακηρύχθηκε ως η «Εφαρμογή της Χρονιάς».

1-KgpUqKMJ89Ewnew7MZfbDQ

Η κατάταξη έρχεται καθώς όλο και περισσότεροι προγραμματιστές εφαρμογών αρχίζουν να ενσωματώνουν το 3D Touch στις πλατφόρμες τους, έναν νέο τρόπο αλληλεπίδρασης που εισήχθη στα νέα iPhone 6s και 6s Plus. Αξίζει να σημειωθεί πως δημοφιλείς εφαρμογές όπως τα The New York Times, Workflow, Instagram, Foursquare και Periscope έχουν προσθέσει νέα χαρακτηριστικά που εκμεταλλεύονται αυτή τη νέα δυνατότητα.

Ας δούμε τις καλύτερες εφαρμογές του 2015:

 1. Periscope (App of the Year)
 2. Enlight (Runner Up)
 3. Robinhood (Runner Up)
 4. Workflow: Powerful Automation Made Simple (Most Innovative)
 5. Instagram  (Best App on the iPhone 6s)
 6. HBO Now
 7. Hopper
 8. Darkroom
 9. Lark
 10. The Everything Machine
 11. Pacemaker
 12. Tandem
 13. Jet
 14. Timeline
 15. Vee for Video
 16. Fit Men Cook
 17. Spark
 18. RefME
 19. Wildcard
 20. Paper
 21. GIPHY CAM. The GIF Camera
 22. PRY
 23. Reuters TV: Video News
 24. Zova
 25. Blue Apron

Σχετικά άρθρα