Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα που προκάλεσε πολιτική αντιπαράθεση – Καταθέτει αγωγή η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα που προκάλεσε πολιτική αντιπαράθεση – Καταθέτει αγωγή η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη
(Ξένη Δημοσίευση). Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη περιμένουν να υποδεχτούν τον πρωθυπουργό της Αρμενίας Nikol Pashinyan και τη σύζυγό του Anna Hakobyan, στο Μέγαρο Μαξίμου, Αθήνα, Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024. Μετά το τέλος της συνάντησης θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις των δύο ηγετών. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Θεωρούμε αυτονόητο πως το σύνολο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχθεί την άρση της ασυλίας της κυρίας Ακρίτα», αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, προσφέυγει νομικά εναντίον της Έλενας Ακρίτα, αντιδρώντας στη συκοφαντική, όπως τη χαρακτηρίζει, ανάρτηση, της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η αγωγή της συζύγου του Πρωθυπουργού θα κατατεθεί στις επόμενες ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο θέμα παρενέβη και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι θα πάει μάρτυρας στο δικαστήριο, για να την υπερασπιστεί. «Ένας βαθιά καλός και ηθικός άνθρωπος, με τελείως αυτόνομη επαγγελματική διαδρομή, τσαλαπατήθηκε και έγινε πρωτοσέλιδα. Η οικογενειακή μας συνοχή δοκιμάστηκε. Πολλές φορές αναρωτηθήκαμε και με τα παιδιά μας αν αξίζει να πληρώνει κάνεις αυτό το οικογενειακό τίμημα για να ασχολείται με τα κοινά» έγραψε σε ανάρτησή του ο κ. Μητσοτάκης.

«Θεωρούμε αυτονόητο πως το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχθεί την άρση της ασυλίας της κυρίας Ακρίτα, προκειμένου να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς της» αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.

Η απάντηση της Ακρίτα και η αντίδραση Κασσελάκη

«Η Μαρέβα Μητσοτάκη δήλωσε ότι θα με μηνύσει για την ανάρτηση μου που ήταν αμιγώς πολιτική και όχι προσωπική και γι’ αυτό δεν αλλάζω ούτε ‘και’. Την περιμένω και της λέω από τώρα ότι θα ζητήσω την άρση ασυλίας μου. Εγώ δεν είμαι δειλή, δεν ιδρώνει το αυτί μου από απειλές και δεν κρύβομαι από κανέναν», αναφέρει η Έλενα Ακρίτα σε ανάρτησή της στο Facebook.

«Η ευαισθησία των πολιτικών αποκτά σημασία όταν μπορεί να αγκαλιάσει τις άλλες οικογένειες, αυτές που δεν έχουν ισχύ και διασυνδέσεις, αλλά παλεύουν μόνες τους καθημερινά απέναντι στην αναλγησία πολιτικών που η ευαισθησία τους εξαντλείται στα του οίκου τους», σχολίασε από την πλευρά του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: