Η Apple αποκάλυψε τα νέα βελτιωμένα της MacBook

Η Apple αποκάλυψε τα νέα βελτιωμένα της MacBook

Εκτός από τις αλλαγές στο εσωτερικό τους, θα βγαίνουν και σε διαφορετικές αποχρώσεις.

Τη νέα αναβάθμιση των MacBook αποκάλυψε την Τρίτη η Apple φέρνοντας στο εξαιρετικά λεπτό της laptop νέα χαρακτηριστικά που αφορούν την επέκταση ζωής της μπαταρίας, τον αναβαθμισμένο επεξεργαστή, την καλύτερη κάρτα γραφικών και την επιπλέον μνήμη.

Με την τιμή του να ξεκινά στις ΗΠΑ από τα 1.299 δολάρια, το νέο MacBook της οθόνης 12 ιντσών φέρει επεξεργαστή 1.1 GHz Intel Core m3 και σκληρό δίσκο 256GB. Η έκδοση των 1599 δολαρίων έχει τον ταχύτερο επεξεργαστή 1.2 GHz Intel Core m5 και δίσκο 512GB.

Σύμφωνα με την Apple η μπαταρία του αντέχει 11 ώρες συνεχούς σερφαρίσματος στο ίντερνετ, δηλαδή μία ώρα περισσότερο από το MacBook Air 11’’ και μια ώρα λιγότερο από το MacBook Air 13’’.

Η Apple ανακοίνωσε και παρεμβάσεις στο MacBook Air, δίνοντας στο μοντέλο των 13 ιντσών επιπλέον μνήμη. Πλέον τα μοντέλα θα ξεκινούν από τα 8GB RAM, όπως είναι ήδη και τα νέα MacBook.

Η εταιρεία είχει παρουσιάσει από πέρσι τη συγκεκριμένη σειρά MacBook δίνοντας μεγάλη σημασία στο εξαιρετικά μικρό του πάχος, τις πολυλειτουργίες του trackpad, το χωρίς ανεμιστηράκια σχεδιασμό του και τη θύρα-πολυεργαλείο USB-C.

Το σώμα του νέου MacBook είναι πλέον σχεδόν το ίδιο με το MacBook Air, αλλά πολύ πιο λεπτό και ελαφρύ, ενώ έρχεται και με επιπλέον επιλογές για τα χρώματά του.