Η Atlassian ανεβάζει τον πήχη της χρηματιστηριακής της αξίας

Η Atlassian ανεβάζει τον πήχη της χρηματιστηριακής της αξίας
Photo:

Δυναμικά θέλει να μπει στο αμερικανικό χρηματιστήριο η Atlassian.

Η εταιρεία Αtlassian Corp., πάροχος λογισμικού υπηρεσιών αποθήκευσης, σχεδιάζει να αυξήσει κατά 330 -370 εκατ. δολάρια το κεφάλαιό της στην επικείμενη αρχική δημόσια προσφορά της, σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή.

Η εταιρεία, που έχει την έδρα της στην Αυστραλία, εκτιμούσε μέχρι πρότινος πως επρόκειτο να συγκεντρώσει το ποσό των 250 εκατομμυρίων δολαρίων κατά την εισαγωγή της στο χρηματιστήριο, ωστόσο πηγή αναφέρει ότι σύντομα θα καταθέσει φάκελο στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) στον οποίο αναφέρεται πως η εταιρεία θα διαθέσει 20 εκατομμύρια μετοχές έναντι του ποσού των 16,50 -18,50 δολαρίων έκαστη.

Το επίσημο road-show αναμένεται να ξεκινήσει τη Δευτέρα, ενώ η εταιρεία πρόκειται να εισαχθεί στο χρηματιστήριο της Wall Street την επόμενη εβδομάδα, στον δείκτη Nasdaq, με το σύμβολοTEAM.

Η Atlassian δήλωσε ότι τα καθαρά της έσοδα μέχρι τον Ιούνιο ήταν επτά εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο κύκλος εργασιών είχε διαμορφωθεί στα  319,5 εκατομμύρια, όταν στο αντίστοιχο περσινό διάστημα τα έσοδα είχαν διαμορφωθεί στα 19 εκατομμύρια δολάρια με κύκλο εργασιών 177 εκατομμυρίων δολαρίων.