Η Audi φέρνει την ηλεκτροκίνηση στο Νταβός

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η γερμανική εταιρεία παρέχει έναν στόλο e-tron για τις ανάγκες του ετήσιου Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Η Audi πρωταγωνιστεί στο 49ο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, που φέτος έχει ως βασικό θέμα τη βιώσιμη κινητικότητα. Η γερμανική εταιρεία παρέχει έναν στόλο από 50 Audi e-tron για τις ανάγκες του ετήσιου συνεδρίου, που συγκεντρώνει κάθε χρόνο την αφρόκρεμα του πολιτικού, οικονομικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Το σημαντικό είναι ότι αυτά τα αυτοκίνητα τροφοδοτούνται αποκλειστικά με καθαρή ηλεκτρική ενέργεια. Μέσω τριών κινητών σταθμών φόρτισης, η Audi επιδεικνύει τα αποτελέσματα ερευνητικού προγράμματος για ήδη χρησιμοποιημένες μπαταρίες από ηλεκτρικά αυτοκίνητα, εξασφαλίζοντας «πράσινη» ενέργεια για την επαναφόρτιση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Το e-tron είναι το πρώτο πλήρως ηλεκτροκίνητο όχημα της Audi. Ήδη, οι παραγγελίες για αυτό το επαναστατικό SUV έχουν ξεπεράσει τις 20.000 πριν καν το μοντέλο εμφανιστεί στους εκθεσιακούς χώρους της Ευρώπης, που αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες. Με έναν στόλο από 50 e-tron, η Audi για ακόμη μία φορά επιβεβαιώνει την πρακτικότητα του πρώτου της ηλεκτρικού μοντέλου στα χιονισμένα βουνά της Ελβετίας και σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό ανάγλυφο.

Σημειώνεται, ότι το φετινό 49ο ετήσιο συνέδριο του Φόρουμ πραγματοποιείται από σήμερα, Τρίτη 22 Ιανουαρίου έως την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, στο Νταβός της Ελβετίας.