Η Box Now μπήκε στο ΜΕΤΡΟ και συνεχίζει τις επενδύσεις

Η Box Now μπήκε στο ΜΕΤΡΟ και συνεχίζει τις επενδύσεις
Η εταιρεία επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στην Κύπρο

Είσοδο και στο Μετρό σε συνεργασία με τη ΣΤΑΣΥ έχει πραγματοποιήσει η BOX NOW που σήμερα έχει δίκτυο με  70.000 θυρίδες και 2.000 Lockers πανελλαδικά και φιλοδοξεί να φτάσει τις 150.000 θυρίδες και τα 3.000 Lockers μέχρι το τέλος του 2024.

Δύο χρόνια και κάτι μήνες μετά την ίδρυσή της η BOX NOW, θυγατρική του Emma Capital Group στην οποία μετέχει με μειοψηφικό ποσοστό το Olympia Group, μέσω του επενδυτικού του βραχίονα P.C.P., για τη φετινή χρονιά έχει βάλει τον πήχη στις πάνω από 3 εκατομμύρια  παραδόσεις, ενώ μέχρι στιγμής συνεργάζεται με περισσότερα από 1.600 e-shops ελληνικά και διεθνή e-shops όπως το Inditex Group (Zara, MassimoDutti κ.α.) το Cosmos Group, Public, Intersport κ.ά. ενώ κάθε μήνα προστίθενται 180 νέες συνεργασίες. 

Παράλληλα η εταιρεία επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στην Κύπρο, διευρύνοντας με αυτό τον τρόπο την πρόσβαση στα ελληνικά e-shops στην Μεγαλόνησο, αλλά και δίνοντας τη δυνατότητα στους Κύπριους καταναλωτές να πραγματοποιούν τις αγορές τους με μεγαλύτερη ευκολία από τα ελληνικά e-shops. Η επέκταση αυτή πραγματοποιείται ήδη με την εγκατάσταση έως και 120 BOX NOW Lockers σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Κύπρου μέχρι το τέλος του 2023.  Η παράδοση των παραγγελιών θα γίνεται σε 2 εργάσιμες ημέρες.

Επιπλέον η BOX NOW Ελλάδας λειτουργεί και ως hub στο ΙΤ και στο Marketing για τις υπόλοιπες χώρες που δραστηριοποιείται ο όμιλος όπως Κροατία και Βουλγαρία.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε χθες σε ενημερωτική συνάντηση με εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Δημήτρης Ανδριώτης μέχρι στιγμής το ύψος της αρχικής επένδυσης στην ελληνική αγορά είναι 22 εκατ. ευρώ, με κάλυψη από τους δύο βασικούς μετόχους.

Στο προαναφερόμενο ποσό συμπεριλαμβάνεται γραμμή χρηματοδότησης 6,5 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για να υλοποιήσει το επενδυτικό της πλάνο με φορέα υλοποίησης τη Eurobank. Μάλιστα ο κ. Ανδριώτης χαρακτήρισε ως «ψήφο εμπιστοσύνης» για την εταιρεία την ένταξη του επιχειρηματικού σχεδίου της εταιρείας στο Ταμείο Ανάκαμψης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: