Η Deloitte προσλαμβάνει 400 νέους εργαζόμενους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Πάτρα

Η Deloitte προσλαμβάνει 400 νέους εργαζόμενους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Πάτρα
Photo: Φωτ. Προσωπικού Αρχείου

H Deloitte επενδύει στη νέα γενιά και ιδιαίτερα σε εκείνους με γνωστικό αντικείμενο από τα πεδία των Φυσικών Επιστημών, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής και των Μαθηματικών (STEM), προκειμένου να εντοπίσει και να εξελίξει τους ταλαντούχους επαγγελματίες του αύριο που θα στελεχώσουν θέσεις εργασίας υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Στο πλαίσιο αυτό, έχοντας οργανώσει την παρουσία της στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο και πρόσφατα στη Πάτρα, η Deloitte καλύπτει όλη την Ελλάδα και επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη της στη δυναμική της ελληνικής περιφέρειας και στην ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού που ζει σε αυτή, δίνοντας την ευκαιρία σε 400 νέους να ενταχθούν στο δυναμικό της, για αντικείμενα ενδιαφέροντος που σχετίζονται με τους τομείς των Consulting, Risk Advisory, Tax Advisory, Financial Advisory και Audit & Assurance.

Ταλαντούχοι και ικανοί απόφοιτοι θα έχουν την ευκαιρία να συνδέονται σε όποιο από τα τέσσερα κέντρα τους εξυπηρετεί, προκειμένου να γνωρίσουν και με φυσικό τρόπο – πέραν του  remote working – το τι σημαίνει να εργάζεται κανείς για μια κορυφαία διεθνή εταιρεία, αλλά και να επωφεληθούν γνωρίζοντας από κοντά την εταιρική κουλτούρα, τις αξίες και τον κόσμο της Deloitte.

Η Deloitte έχει εφαρμόσει εδώ και τρία χρόνια το μοντέλο του remote working  προσαρμόζοντας τις λειτουργίες της με βάση τη τοποθεσία των ανθρώπων της και τη διασύνδεση τους μέσω της τεχνολογίας. Σε αυτό το πλαίσιο, καλεί  και ενθαρρύνει τους νέους να στείλουν το βιογραφικό τους, από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκονται, για να χτίσουν μια “phygital” καριέρα σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον που διέπεται από τις αξίες της ακεραιότητας, της συνεργατικότητας, της συμπερίληψης, της αξιοκρατίας και της προσφοράς στο γενικότερο κοινωνικό σύνολο.

Με αφορμή τη νέα πρωτοβουλία, o CEO της Deloitte, Δημήτρης Κουτσόπουλος, δήλωσε : «Με τα τέσσερα γραφεία και με την αξιοποίηση της τεχνολογίας η Deloitte βρίσκεται σε όλη την Ελλάδα. Εκεί ακριβώς που βρίσκονται όλοι οι νέοι και ταλαντούχοι άνθρωποι τους οποίους προτρέπουμε να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας και να μας ακολουθήσουν σε έναν νέο κόσμο συνεργασίας, που δεν υπόκειται σε φυσικά όρια, γεωγραφικές αποστάσεις και άλλους τυπικούς και παραδοσιακούς περιορισμούς. Στην Deloitte αναζητούμε ανθρώπους ικανούς με ανοικτά μυαλά, δεξιότητες και όρεξη για προσφορά. Σε αυτούς τους νέους ανθρώπους λοιπόν, όπου κι αν βρίσκονται, τους λέμε ότι η Deloitte είναι δίπλα τους, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία επαγγελματικής εξέλιξης και σταδιοδρομίας στο εργασιακό περιβάλλον της νέας εποχής. Τους προτρέπουμε να μας στείλουν το βιογραφικό τους, να γνωρίσουν από κοντά την Deloitte και τους ανθρώπους της, σε όποιο από τα τέσσερα γραφεία τους ενδιαφέρει και να γίνουν μέλη της μεγάλης οικογένειάς μας».