Οι δηλώσεις Παυλόπουλου και πολιτικών αρχηγών για την ημέρα των εκλογών

Οι δηλώσεις Παυλόπουλου και πολιτικών αρχηγών για την ημέρα των εκλογών
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα για τις Βουλευτικές Εκλογές 2019, στο 663ο Εκλογικό Τμήμα στο 3ο-4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού, την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019. Διεξάγονται σήμερα από τις 7.00 το πρωί έως τις 7.00 το απόγευμα σε όλη τη χώρα οι εθνικές βουλευτικές εκλογές. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δηλώσεις των πολιτικών προσώπων μετά την ψήφο τους.

Οι δηλώσεις περιττεύουν σήμερα, είναι η ημέρα του πολίτη και της λαϊκής ετυμηγορίας”, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 3ο-4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού.

Κουτσούμπας: Ψηφίζουμε για να είμαστε πιο δυνατοί την επόμενη μέρα

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ψήφισε στο Χαϊδάρι και δήλωσε ότι «σήμερα ψηφίζουμε για να είμαστε πιο δυνατοί την επόμενη μέρα, να διεκδικήσουμε το δίκιο μας, την αλήθεια για να ανοίξουμε τον δρόμο για ένα πιο φωτεινό μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας».

Βαρουφάκης: Η Δημοκρατία ανήκει μόνο σε αυτούς που έχουν το κουράγιο να την υπερασπιστούν

Στο 2o δημοτικό σχολείο Παλαιού Φαλήρου άσκησε πριν από λίγο το εκλογικό του δικαίωμα ο γραμματέας του κόμματος ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «σήμερα είναι γιορτή της Δημοκρατίας, μια φορά στα τέσσερα χρόνια. Η Δημοκρατία ανήκει μόνο σε αυτούς που έχουν το κουράγιο να την υπερασπιστούν. Σήμερα ο μόνος τρόπος να την υπερασπιστούμε είναι ψηφίζοντας στη βάση των προγραμμάτων των κομμάτων, της πορείας τους».

Ο κ. Βαρουφάκης έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους πολίτες που σηκώνονται από τον καναπέ και ψηφίζουν, σε όλους τους υποψηφίους που εκτίθενται, «προχωράμε» κατέληξε στη δήλωσή του ο γραμματέας του ΜέΡΑ25.

Γεννηματά: Σήμερα η λογική επιστρέφει στον τόπο

«Σήμερα η λογική επιστρέφει στον τόπο, με την ψήφο των Ελλήνων πολιτών» είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, από το 6ο δημοτικό σχολείο Αγίου Δημητρίου όπου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα.

«Ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι η κρίσιμη ψήφος για τα λαϊκά συμφέροντα και για την πολιτική σταθερότητα. Είμαστε περήφανοι για την προοδευτική μας ταυτότητα. Ήταν, είναι και θα είναι πολύτιμη για την Ελλάδα» τόνισε ο Φ. Γεννηματά.