Η Generation Υ χορηγός για δεύτερη χρονιά στο eBusiness & Social Media World Conference 2018

Η Generation Υ χορηγός για δεύτερη χρονιά στο eBusiness & Social Media World Conference 2018

Εργαλεία και μεθοδολογία για αποτελεσματική επιχειρηματική αναπτυξη στο ψηφιακό περιβάλλον από τη Generation Y στο 7ο eBusiness & Social Media World Conference.

Συνεχίζοντας την στρατηγική επιλογή για πρωταγωνιστική παρουσία σε μεγάλες διοργανώσεις που αφορούν τον κλάδο του Ψηφιακού Επιχειρείν, η Generation Y είχε για 2η συνεχόμενη χρονιά μια επιτυχημένη χορηγία στο eBusiness & Social Media World Conference 2018.

Την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, ένα πλήθος εκπροσώπων μερικών από τις πιο δυναμικές εταιρίες στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου βρέθηκαν στο ξενοδοχείο Wydham Grand Athens και παρακολούθησαν από κοντά δύο ομιλίες – χρήσιμα εργαλεία για το ψηφιακό επιχειρείν- από καταξιωμένα στελέχη της Generation Y.

Η Νανά Ιωακειμίδου με την ομιλία της “Watch Your Business Flourish” παρέθεσε χρήσιμες συμβουλές στρατηγικού σχεδιασμού, marketing tips και μεθοδολογία για μια συνολική και με μετρήσιμα αποτελέσματα ανάπτυξη μια επιχείρησης μέσω του ψηφιακού καναλιού. Η γνώση και η πολυετής εμπειρία της Εμπορικής Διευθύντριας της Generation Y αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τους παρευρισκόμενους και συγκέντρωσε πλήθος θετικών σχολίων και αναφορών.

Παράλληλα, η ανάδειξη της επιχειρηματικής χρησιμότητας των social media, του impact και της διείσδυσης τους στην online αγορά αποτέλεσαν κεντρικό άξονα στην ομιλία της Χρύσας Φακή με τίτλο “Dovetailing Social Media Strategy with Marketing Strategy”. H Marketing Consultant της Generation Y παρουσίασε συμβουλές για στοχευμένη ενσωμάτωση των social media στην ευρύτερη στρατηγική μιας επιχείρησης και ανέλυσε τις νέες τάσεις και κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσουν οι επιχειρηματίες στην αξιοποίηση νέων social media τακτικών.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου, εξιδεικευμένη ομάδα της Generation Y υποδέχθηκε στο stand της, εκπροσώπους της ψηφιακής αγοράς και του ηλεκτρονικού εμπορίου και τους ενημέρωσε για θέματα e-commerce και digital transformation παρουσιάζοντάς παράλληλα τις υπηρεσίες της.