Η Σαντορίνη ανάμεσα στους 10 κορυφαίους ανερχόμενους προορισμούς

Η Σαντορίνη ανάμεσα στους 10 κορυφαίους ανερχόμενους προορισμούς
Photo:

Το δημοφιλές νησί των Κυκλάδων δε μπορούσε να λείπει απ΄τη τελευταία λίστα του TripAdvisor.

Η μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα στο κόσμο, το TripAdvisor αποτελεί , για κάποιους κριτήριο επιλογής προορισμού διακοπών, καταλύματος, εστιατορίου κλπ.

Όπως φαίνεται το νησί της Σαντορίνης έχει κερδίσει τις εντυπώσεις αφού κατάφερε να μπει στη λίστα με τους δέκα κορυφαίους ανερχόμενους προορισμούς στην Ευρώπη για το 2015.

Η διεθνής ιστοσελίδα προτρέπει τους επισκέπτες να επισκεφθούν την Οία για να απολαύσουν τα αρχοντικά καπετανόσπιτα και να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα.

Στη λίστα με τους δέκα κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο για το 2015, που διαμορφώθηκε με βάση τις κριτικές των χρηστών της TripAdvisor, την πρώτη θέση κατέλαβε το Τουλούμ στο Μεξικό και ακολούθησαν, κατά σειρά προτίμησης, οι περιοχές: Καρταχένα στην Κολομβία, Πόρτο στην Πορτογαλία, Γκάτλινμπουργκ στις ΗΠΑ, Μόσχα στη Ρωσία, Μπράιτον στη Βρετανία, Νέο Δελχί στην Ινδία, Μπανφ στο Καναδά, Λίμα στο Περού και Φοζ ντο Ιγκουασού στη Βραζιλία. Στην αντίστοιχη λίστα με τους δέκα κορυφαίους προορισμούς στην Ευρώπη την πρώτη θέση κατέλαβε το Πόρτο και ακολούθησαν οι περιοχές: Μόσχα στη Ρωσία, Μπράιτον στη Βρετανία, Λίβερπουλ στη Βρετανία, Γρανάδα στην Ισπανία, Φουντσάλ στην Πορτογαλία, Οία στην Ελλάδα, Κρακοβία στην Πολωνία, Βαλένθια στην Ισπανία και Κολωνία στη Γερμανία.