Η IBHS «ανοίγει πανιά» με μία σημαντική υποστήριξη

Η IBHS «ανοίγει πανιά» με μία σημαντική υποστήριξη

Ο Όμιλος υποστηρίζει τον Παραολυμπιονίκη Νίκο Πατεράκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ΑΜΕΑ 2015.

Η Infobank Hellastat (IBHS), στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης προχώρησε σε μία σημαντική κίνηση.

Πιο συγκεκριμένα, προχώρησε πρόσφατα στην υποστήριξη της προσπάθειας του, Παραολυμπιονίκη του 2004, Νίκου Πατεράκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ΑΜΕΑ 2015 που διοργανώνεται στη Μελβούρνη της Αυστραλίας από 24 Νοεμβρίου έως 03 Δεκεμβρίου. Στη διοργάνωση αυτή θα αναδειχτούν οι φετινοί παγκόσμιοι πρωταθλητές των διαφόρων κατηγοριών και θα κριθούν τα τελευταία εισιτήρια για τους Παραολυμπιακούς αγώνες στο Ρίο το 2016 που έχει ως στόχο ο Νίκος.

Στο πλευρό του βρίσκεται ο Άκης Τσαρούχης, προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος με πολυετή ενασχόληση στα δρώμενα ιστιοπλοΐας ΑΜΕΑ στη χώρα, που ανταποκρίθηκε να συνοδέψει την Ελληνική αποστολή αφιλοκερδώς.

Η Μαρία Μεταξογένη, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της IBHS δηλώνει: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την υποστήριξη της IBHS στον αθλητή αυτόν που βρίσκει τη δύναμη να αγωνίζεται υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες . Η ύφεση στη χώρα μας δε θα μπορούσε να μην έχει πλήξει και τον αθλητισμό, έτσι η συμμετοχή του αθλητή στη διοργάνωση δηλώθηκε τελευταία στιγμή που κατάφερε να συλλέξει τα απαραίτητα για ένα τόσο μεγάλο ταξίδι. Ένα μεγάλο μπράβο ανήκει σε εκείνον και τον προπονητή του και μία ευχή να πάνε τη σημαία της χώρας μας όσο πιο ψηλά και μακριά μπορέσουν.».