Οι ειδοποιήσεις του Facebook γίνονται πιο προσωπικές

Οι ειδοποιήσεις του Facebook γίνονται πιο προσωπικές
Photo:

Στόχος είναι να ενημερωνόμαστε μόνο για όσα θεωρούμε σημαντικά.

Καθώς το Facebook συνεχίζει να δημιουργεί όλο και περισσότερα είδη περιεχομένου για την αρχική σελίδα σας, είναι φυσικό να ψάχνει και τρόπους για να φιλτράρετε όσο το δυνατόν καλύτερα το περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει περισσότερο.

Για τον σκοπό αυτό, δεν έχετε παρά να εγκαταστήσετε την αναβαθμισμένη έκδοση των ειδοποιήσεων στο κινητό σας, την οποία παρουσίασε το Facebook την Τρίτη. Πλέον οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόζουν τα είδη περιεχομένου σχετικά με τα οποία θέλουν να λαμβάνουν, όπως για παράδειγμα οι δραστηριότητες των φίλων τους, οι επερχόμενες εκδηλώσεις, καθώς και για νέες κατηγορίες όπως οι τοπικές εκδηλώσεις, οι ενημερώσεις για τις καιρικές συνθήκες και οι προτάσεις για τοπικά εστιατόρια.

Παρά τους διαρκείς ισχυρισμούς του Facebook ότι οι εξελιγμένοι αλγόριθμοί του φιλτράρουν τις ενημερώσεις κάθε χρήστη, η κίνηση αυτή αποτελεί μία σιωπηρή συγκατάβαση από την πλευρά της εταιρείας ότι χρειάζεται να κάνει περισσότερα πράγματα για να προσαρμοστεί στις ανάγκες των χρηστών.