Η καρδιά της αγοράς εργασίας χτυπά στις 10 και 11 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη

Ημέρες Καριέρας & Up event, το πιο αισιόδοξο event της χρονιάς!

Το kariera.gr, το πρώτο website στην Ελλάδα για την εργασία και μέλος του δικτύου CareerBuilder.com, διοργανώνει τις Ημέρες Καριέρας στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2015 στην Τεχνόπολη, Δήμου Αθηναίων. Για δυο ημέρες, η καρδιά της αγοράς εργασίας χτυπά στο μεγαλύτερο event για την επαγγελματική εξέλιξη στην Ελλάδα. Εργασία, Επιχειρηματικότητα και Εκπαίδευση συναντώνται στις Ημέρες Καριέρας 2015!

Οι Ημέρες Καριέρας 2015 απευθύνονται σε όλους: σε εκείνους που αναζητούν εργασία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, σε εκείνους που θέλουν να εξελίξουν την προσωπική και επαγγελματική τους πορεία, σε όλους όσοι επιθυμούν να σπουδάσουν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Πέρα από τη δυσκολία της εποχής, το kariera.gr θεωρεί υποχρέωση του τη διοργάνωση τέτοιων γεγονότων ώστε να συνεχίσει να εκπληρώνει το όραμα του να βρεθεί «Ο κατάλληλος άνθρωπος, στην κατάλληλη θέση».

Οι επισκέπτες έχουν τη μοναδική ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά εκπροσώπους από τις μεγαλύτερες εταιρίες από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, να ενημερωθούν για τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα από τους πιο έγκυρους εκπαιδευτικούς οργανισμούς και να γνωρίσουν startup επιχειρήσεις! Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, οι υποψήφιοι συναντούν κι επικοινωνούν με τις εταιρείες, κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς κι εκπαιδευτικούς οργανισμούς που απαρτίζουν την αγορά εργασίας και εκπαίδευσης.

Στο φετινό Up Event, οι ομιλίες διακεκριμένων προσωπικοτήτων από όλους τους τομείς εργασίας, οι οποίοι, μέσα από το προσωπικό τους παράδειγμα, παρουσιάζουν με τρόπο βιωματικό τις τάσεις στην εργασίας αλλά και μέσα από workshops ειδικών recruiters και συμβούλων, οι επισκέπτες θα κατατοπίζονται σε θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης συνέντευξης και επαγγελματικού προσανατολισμού. Το Up Event θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο των Ημερών Καριέρας 2015 στο αμφιθέατρο του 9.84 και το πρόγραμμα των ομιλιών θα ανακοινωθεί σύντομα.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ