Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά για τη νέα έκδοση του BlackBerry Passport

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά για τη νέα έκδοση του BlackBerry Passport

H BlackBerry αποφάσισε να ακούσει τις μικρές παρατηρήσεις των καταναλωτών της και να βελτιώσει με τον πιο απλό τρόπο την λειτουργικότητα του «περίεργου» κινητού της.

Μια νέα, αναβαθμισμένη έκδοση του BlackBerry Passport, του (σχεδόν) τετράγωνου «επαγγελματικού» έξυπνου τηλεφώνου της παρουσίασε στις αρχές της εβδομάδας η BlackBerry. To Passport Silver Edition είναι εφοδιασμένο με μια οθόνη 4,5 ιντσών, μια κάμερα 13 MP και το τελευταίο λειτουργικό σύστημα της BlackBerry, το οποίο είναι το ίδιο με αυτό που έχει και το πρωτότυπο Passport.

Πολλοί θα κοιτάξουν αδιάφορα τη νέα έκδοση της BlackBerry, καθώς οι αλλαγές του από τον προκάτοχό του δεν μοιάζουν ιδιαίτερα σημαντικές. Ωστόσο, όσοι αποφασίσουν να του ρίξουν μια πιο προσεκτική ματιά θα παρατηρήσουν κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον: Η BlackBerry κατάφερε με πολύ απλές αλλαγές να βελτιώσει τόσο την αισθητική όσο και τη λειτουργικότητα του τηλεφώνου της.

Στη νέα έκδοση οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Τα πάντα έχουν βασιστεί στις παρατηρήσεις των κατόχων των κινητών της BlackBerry, η οποία συγκέντρωσε και ανέλυσε ακόμα και τις φαινομενικά πιο ασήμαντες από αυτές.

Έτσι η νέα ανοξείδωτη ατσάλινη επένδυση της νέας έκδοσης προσθέτει στο κινητό δύναμη και αντοχή, ενώ τα στρογγυλεμένα πλήκτρα κάνουν πιο ευχάριστη την αφή, ειδικά για όσους απεχθάνονται τα εικονικά πληκτρολόγια των οθονών αφής, όπως είναι οι οπαδοί των τηλεφώνων της εταιρείας.

Αυτές οι μικρές σχεδιαστικές αλλαγές της Silver Edition, σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογία ειδικά σχεδιασμένη για ένα επαγγελματικό κοινό, κατάφεραν να βελτιώσουν τις δυνατότητες επικοινωνίας, όπως παραδέχονται οι υπεύθυνοι της εταιρείας.