Η L’Oréal πάει…metaverse

Η L’Oréal πάει…metaverse
epa08214561 L'Oreal make-up products at the Nestle's own supermarket after the 2019 full-year results press conference of the food and drinks giant Nestle, in Vevey, Switzerland, 13 February 2020. EPA/LAURENT GILLIERON Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πρόκειται για το πρώτο βήμα του κολοσσού καλλυντικών στη σφαίρα του Web3·.

Την απόφασή της να εισέλθει στη σφαίρα του ψηφιακού ανακοίνωσε η L’Oréal αποκτώντας ποσοστό μειοψηφίας στη με έδρα τις ΗΠΑ νεοφυή επιχείρηση Digital Village, μια «metaverse-ως-παροχής υπηρεσιών» πλατφόρμα και αγορά NFTs για φίρμες, δημιουργούς και κοινότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επένδυση είναι το πρώτο βήμα του κολοσσού καλλυντικών στη σφαίρα του Web3· αποσκοπεί στο να διευρύνει τις δυνατότητες της πλατφόρμας, εξελίσσοντας νέα εργαλεία για την ανάπτυξη 3D ψηφιακών κόσμων, μεταξύ άλλων. Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο της Digital Village, η πλατφόρμα είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη τεχνολογιών για να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ φιρμών, καταναλωτών και κοινοτήτων με το Web3, το IoT και εμβυθιστικά εικονικά περιβάλλοντα· επικεφαλής της επιχείρησης είναι μια διεθνής ομάδα από ΗΠΑ, Ευρώπη και Ασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: