Η Margot Robbie έσπασε τη σιωπή της για το… άκυρο των Όσκαρ στην «Barbie»

Η Margot Robbie έσπασε τη σιωπή της για το… άκυρο των Όσκαρ στην «Barbie»
Photo: AFP
Η Margot Robbie σχολίασε την επιλογή της Ακαδημίας να αφήσει, τόσο τη Greta Gerwig όσο και την ίδια τη «Barbie», εκτός της κούρσας των Όσκαρ.  

Η Margot Robbie αποφάσισε να σπάσει τη “σιωπή” της και να σχολιάσει την απόφαση της Ακαδημίας να αφήσει τη σκηνοθέτρια Greta Gerwig αλλά και την ίδια τη “Barbie” εκτός της μάχης για τα Όσκαρ, στις κατηγορίες της Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Καλύτερης Ηθοποιού αντίστοιχα.

Απευθυνόμενη στο κοινό, στο περιθώριο προβολής της ταινίας, εμφανίστηκε ανεπηρέαστη από αυτή την επιλογή, κόντρα στην οργή των φανς της, η οποία και ήταν διάχυτη στα social media μετά το “άκυρο” από τις υποψηφιότητες των Όσκαρ.

“Δεν υπάρχει λόγος να λυπηθώ όταν ξέρω ότι είμαι τόσο ευλογημένη”, είπε η 33χρονη, ενώ ξεκαθάρισε πως “προφανώς” πίστευε η Greta Gerwig θα έπρεπε να είχε προταθεί γιατί “αυτό που έκανε είναι κάτι που γίνεται μια φορά στην καριέρα της, μια φορά στη ζωή”.

Παράλληλα, η Margot Robbie δήλωσε “εκστασιασμένηαπό τις οκτώ υποψηφιότητες της ταινίας, μεταξύ αυτών για καλύτερο προσαρμοσμένο σενάριο, καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι και καλύτερη ενδυματολογία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπενθυμίζεται πως, ο Ryan Gosling, ο οποίος προτάθηκε στην κατηγορία Β’ Ανδρικού Ρόλου από την ταινία “Barbie”, είχε επίσης εκφράσει την υποστήριξή του στη σκηνοθέτρια, αλλά και στην ηθοποιό.

Η ίδια η πρωταγωνίστρια, εξηγώντας περαιτέρω πόσο περήφανη είναι για την ταινία, πρόσθεσε: “Αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι που θα επηρεάσει την κουλτούρα και θα έχει κάποιου είδους αντίκτυπο”.

Και πρόσθεσε: “Κι αυτό έχει ήδη γίνει . Περισσότερο από όσο ονειρευόμασταν. Και αυτή είναι πραγματικά η μεγαλύτερη ανταμοιβή”.

Η “Barbie” είναι αυτή τη στιγμή η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις που έχει σκηνοθετήσει μία γυναίκα, κερδίζοντας 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Ήταν επίσης η μεγαλύτερη ταινία του 2023 και η κορυφαία εγχώρια κυκλοφορία της Warner Bros Pictures στην ιστορία της εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πηγή: news247.gr