Η Oracle προσλαμβάνει 1.400 στελέχη

Η Oracle προσλαμβάνει 1.400 στελέχη
Photo:

Η κίνηση έρχεται ως συνέχεια της επένδυσης πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων για την ανάπτυξη του πιο ολοκληρωμένου χαρτοφυλακίου υπηρεσιών cloud.

Η εταιρεία ανακοίνωσε την έναρξη της διαδικασίας ένταξης επιπλέον 1.400 στελεχών πωλήσεων cloud στο έμψυχο δυναμικό της. Οι θέσεις αφορούν στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Η εταιρεία δέχεται αιτήσεις στην ιστοσελίδα http://experience.oracle.com.

Σημειώνεται πως οι νέοι ρόλοι θα έχουν ως έδρα τους τα εξήςσημεία: Άμστερνταμ (Ολλανδία), Κάιρο (Αίγυπτος), Ντουμπάι (Μέση Ανατολή), Δουβλίνο (Ιρλανδία), Μάλαγα (Ισπανία) και Πράγα (Δημοκρατία της Τσεχίας).

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως εκτός από την πρόσληψη των πιο ταλαντούχων ανθρώπων σε αυτά τα σημεία, αναζητεί έμπειρους ανθρώπους από ολόκληρη την περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής με εμπειρία δύο έως τριών ετών.

Υπενθυμίζεται ότι η Oracle ανακοίνωσε την ενίσχυση του περιφερειακού ρόλου της θυγατρικής της στην Ελλάδα , προσθέτοντας ένα κέντρο ανάπτυξης λογισμικού για τεχνολογίες cloud. Το κέντρο παρέχει νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε μηχανικούς λογισμικού της χώρας, οι δεξιότητες των οποίων αξιοποιούνται, για να εξασφαλισθεί ότι το Oracle Cloud θα διατηρήσει τον πρωτοπόρο και καινοτόμο χαρακτήρα του.

Διαβάστε περισσότερα εδώ