Η People for Business ενισχύει το δυναμικό της με δύο νέα στελέχη

Η People for Business ενισχύει το δυναμικό της με δύο νέα στελέχη

Τις υπηρεσίες της ενισχύει η εταιρεία Στρατηγικών Λύσεων Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού People for Business, εντάσσοντας στην ομάδα της 2 νέα στελέχη. Πρόκειται για τη Βασιλεία Μίχου και την Ειρήνη Κουκίδου, που αναλαμβάνουν θέσεις HR Consultant on People & Culture.

Η Βασιλεία Μίχου διαθέτει περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας κυρίως σε θέσεις finance, accounting και reporting σε πολυεθνικές εταιρείες διαφόρων κλάδων, όπως εμπορικές, φαρμακευτικές και υπηρεσιών. Η Βασιλεία κατέχει BSc Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, καθώς και MSc στη Διοίκηση Υπηρεσιών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με εξειδίκευση στο Customer Experience και στο Employee Experience. Αποφάσισε να μετακινηθεί στο χώρο του HR Consulting και να συνεισφέρει σε αυτόν, αξιοποιώντας την εμπειρία της.

Βασιλεία Μίχου
Βασιλεία Μίχου

Η Ειρήνη Κουκίδου έχει περισσότερα από 6 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στο Ανθρώπινο Δυναμικό και συγκεκριμένα στον τομέα του Τουρισμού και της Φιλοξενίας. Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής με μεταπτυχιακούς τίτλους “MBA in Hospitality & Tourism”, “Human Resources Management” και “MSc in Adult Education”. Εξειδικεύεται στο training & development και παράλληλα εργάζεται ως εκπαιδεύτρια σε Κολλέγια και Ιδιωτικές Επαγγελματικές Σχολές και διοργανώνει σεμινάρια και workshops εκπαίδευσης ενηλίκων.

Ειρήνη Κουκίδου
Ειρήνη Κουκίδου

Αναφερόμενη στα νέα στελέχη η Έλενα Κατσίνα, Director People & Culture της People for Business δήλωσε “Με χαρά καλωσορίζουμε στην People for Business, δύο νέα στελέχη με σημαντική εμπειρία στο χώρο του ανθρώπινου δυναμικού. Στόχος μας παραμένει πάντα το να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες People & Culture, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας, ώστε να διασφαλίζουμε την επιχειρηματική τους συνέχεια – και αυτό το πετυχαίνουμε μέσα από την δυνατή ομάδα των έμπειρων συμβούλων μας.”