Η τελευταία μάχη στο Game of Thrones θα είναι η μεγαλύτερη που έχουμε δει στην τηλεόραση

Η τελευταία σεζόν ξεκινάει με μια άφιξη και τελειώνει με μια μάχη μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη έχετε δει στη μικρή ή τη μεγάλη οθόνη.

Η τελευταία σεζόν του Game of Thrones ξεκινάει με μια άφιξη και τελειώνει με μια μάχη μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη έχετε δει ποτέ σε ταινία ή τηλεόραση.

Σύμφωνα με ειδικό αφιέρωμα του EW, για την τελευταία σεζόν του Game of Thrones, το φινάλε θα είναι κάτι το ασύλληπτο για τα τηλεοπτικά δεδομένα. Άλλωστε το ίδιο το GoT είναι αυτό που θόλωσε τα όρια μεταξύ τηλεόρασης και κινηματογράφου. Σημειώνεται πως τα γυρίσματα μιας μάχης διήρκησαν περίπου δυο μήνες αλλά τώρα γίνονται γνωστές νέες ζουμερές πληροφορίες για αυτή την περιβόητη μάχη.

Και πράγματι είναι σοκαριστική η λεπτομέρεια αλλά και το πόσος χρόνος χρειάστηκε για να γυριστεί η τελική μάχη που θα γίνει στο Winterfell, όπως όλα δείχνουν. Χαρακτηριστικά το άρθρο του EW αναφέρει:

«Αυτές οι 55 νύχτες ήταν μόνο για της εξωτερικές σκηνές της μάχης στο πλατό του Winterfell. Τα γυρίσματα μετακόμισαν έπειτα στο στούντιο, όπου ο Sapochnik συνέχισε να γυρίζει την ίδια μάχη για βδομάδες μετά από αυτό!»

Την μάχη αυτή σχολίασε ο Peter Dinklage -κοινώς Tyrion Lannister- λέγοντας πως: «Είναι βάναυση. Κάνει το Battle of the Bastards να μοιάζει με λούνα παρκ.

Χωρίς να είναι γνωστό το πόσο θα διαρκέσει, ίσως και ολόκληρο το 6ο και τελευταίο επεισόδιο να είναι αυτή η τελική γιγαντιαία μάχη, όλα αυτά ακούγονται συναρπαστικά για το τι έχει ετοιμάσει η παραγωγή του HBO.

Το Game of Thrones Season 8 θα κάνει πρεμιέρα στο πρώτο εξάμηνο του 2019.