Η τεχνητή νοημοσύνη «μίλησε»: Αυτή θα είναι η ομάδα-έκπληξη του Euro 2024

Η τεχνητή νοημοσύνη «μίλησε»: Αυτή θα είναι η ομάδα-έκπληξη του Euro 2024
07 June 2024, Bavaria, Munich: The European Championship mascot Albärt poses on June 7, 2024 at a press conference to present the security concept for the European Football Championship in the Munich Football Arena in Munich (Bavaria). The European Football Championship kicks off in the stadium on June 14 with the opening match Photo: Matthias Balk/dpa (Photo by MATTHIAS BALK / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP) Photo: AFP
Η πρόβλεψη της τεχνολογίας της OpenAI.

Το Euro 2024 πλησιάζει, με την επίσημη έναρξη να είναι προγραμματισμένη για τις 14 Ιουνίου. Πολλές ομάδες θεωρούνται φαβορί, ενώ υπάρχουν και outsiders, αλλά κανείς δεν γνωρίζει ποιο σύνολο θα κάνει την έκπληξη. Η τεχνητή νοημοσύνη φαίνεται να έχει μια ενδιαφέρουσα πρόβλεψη για φέτος.

Σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη του OpenAI, η Ουγγαρία αναμένεται να είναι η μεγάλη έκπληξη του Euro 2024. Οι Ούγγροι θα αγωνιστούν στον 1ο όμιλο, μαζί με τη Γερμανία, τη Σκωτία και την Ελβετία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ουγγαρία, υπό την καθοδήγηση του Μάρκο Ρόσι, συγκέντρωσε συνολικά 18 πόντους στην προκριματική φάση και δεν έχασε κανένα παιχνίδι σε έναν όμιλο όπου η Σερβία τερμάτισε δεύτερη.

Με αυτή την ισχυρή απόδοση, η Ουγγαρία φαίνεται να είναι έτοιμη να εκπλήξει τους πάντες στο φετινό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: