Η Welcome Pickups φτάνει τους 100 προορισμούς και προετοιμάζεται για περαιτέρω διεθνή επέκταση

Η Welcome Pickups φτάνει τους 100 προορισμούς  και προετοιμάζεται για περαιτέρω διεθνή επέκταση
Η διεθνής startup ταξιδιωτικών μεταφορών πρόσθεσε 33 νέους προορισμούς το 2022, με στόχο να φτάσει τους 200 έως το τέλος του 2023 και τους 400 προορισμούς μέχρι το τέλος του 2024

Η Welcome Pickups έφτασε το ορόσημο των 100 προορισμών. Έχοντας χρειαστεί τέσσερα χρόνια για να ανοίξει τους πρώτους 33 προορισμούς και άλλα δύο για τους επόμενους 34 κατά τη διάρκεια της πανδημίας, άνοιξε 33 νέα σημεία επιχειρησιακής λειτουργίας σε μόλις έναν χρόνο το 2022. Πλέον, έχοντας καταφέρει να διπλασιάσει την ταχύτητα του ρυθμού επέκτασής της χρόνο με το χρόνο, η διεθνής startup ταξιδιωτικών μεταφορών εστιάζει στην επέκτασή της κυρίως στη Βόρεια (ΗΠΑ), Κεντρική και Λατινική Αμερική. Η πλειοψηφία των προορισμών που έχουν προγραμματιστεί για το 2023 έχουν παρόμοια ισχυρά ταξιδιωτικά χαρακτηριστικά, εκθετική αύξηση αφίξεων και σταθερές συνθήκες λειτουργίας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Welcome Pickups, Αλέξανδρος Τρίμης, αναφέρει: «Στηρίζουμε τη διεθνή μας ανάπτυξη σε αποδεδειγμένα επιτυχείς πρακτικές επέκτασης, για να γίνουμε παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο δραστηριοποίησής μας, συνεχίζοντας να προσφέρουμε απαράμιλλες και συνεπείς υπηρεσίες, καθώς παραμένουμε πιστοί στον στόχο μας να αναπτυσσόμαστε οργανικά».

Σήμερα το γεωγραφικό αποτύπωμα μοιράζεται μεταξύ της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου, με τα δύο-τρίτα των προορισμών να είναι στην Ευρώπη, ακολουθούμενη από την Αμερική (12%), τη Μέση Ανατολή (9%), την Άπω Ανατολή (8% ) και την Αφρική (6%).

Ειδικότερα στην Ελλάδα, η Welcome Pickups δραστηριοποιείται σε 10 τοποθεσίες, στοχεύοντας μέσα στα επόμενα χρόνια να είναι παρούσα σε όλους τους βασικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς. Στο δίκτυο των συνεργατών της περιλαμβάνονται περισσότερα από 300 ξενοδοχεία και σημαντικοί ταξιδιωτικοί οργανισμοί, όπως η Aegean, η Ferryhopper και η Blueground.

Καθώς το δίκτυο επεκτείνεται, η Welcome Pickups θα προσλάβει περισσότερα από 40 άτομα σε κρίσιμους ρόλους, τόσο στα κεντρικά της γραφεία στην Αθήνα, όσο και άλλα μέρη του κόσμου, αναζητώντας νέες στρατηγικές συνεργασίες με εταιρείες φιλοξενίας και ταξιδιών, για την περαιτέρω επιτάχυνσή της ανάπτυξής της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ STARTUPS: