Η WIND προσφέρει δωρεάν wi-fi στο νοσοκομείο «Σωτηρία»

Η WIND προσφέρει δωρεάν wi-fi στο νοσοκομείο «Σωτηρία»
Αυτή η πρωτοβουλία της WIND αποτελεί μέρος των δράσεων για την «επόμενη ημέρα» και έρχεται να προστεθεί σε όλες αυτές που υλοποίησε η εταιρεία κατά τη διάρκεια ισχύος των περιοριστικών μέτρων την προηγούμενη περίοδο.

Δωρεάν Wi-Fi όλα τα κτίρια του νοσοκομείου «Σωτηρία» παρέχει η Wind, σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, στο πλαίσιο στήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Wind, με ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες, που φτάνουν έως και 200 Mbps, διευκολύνεται η επικοινωνία τόσο των εργαζομένων όσο και των ασθενών του νοσοκομείου. H επόμενη μέρα, με την ομαλή επιστροφή στην κανονικότητα, συνδέεται άμεσα με την αξιοποίηση της τεχνολογίας, τη βελτίωση των υπηρεσιών και την προσαρμογή στη νέα ψηφιακή εποχή.

Ο διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς, Γιώργος Τσαπρούνης, δήλωσε: «Χρησιμοποιώντας σύγχρονα ψηφιακά μέσα, η καθημερινότητα ιατρών, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, αλλά και των ασθενών γίνεται ευκολότερη. Μετά από μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, έγινε σαφές πως η συνδεσιμότητα και η τεχνολογία είναι πολύτιμες. Γι’ αυτό, στη WIND φροντίζουμε να επενδύουμε κάθε μέρα σε δίκτυα νέας γενιάς. Γιατί όταν οι άνθρωποι προσπαθούν, οι εταιρείες πρέπει να προσπαθούν περισσότερο».

Αυτή η πρωτοβουλία της WIND αποτελεί μέρος των δράσεων για την «επόμενη ημέρα» και έρχεται να προστεθεί σε όλες αυτές που υλοποίησε η εταιρεία κατά τη διάρκεια ισχύος των περιοριστικών μέτρων την προηγούμενη περίοδο. Η εταιρεία, που από την πρώτη στιγμή έθεσε σε εφαρμογή ολοκληρωμένο σχέδιο δράσεων, συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό το επενδυτικό πλάνο της σε νέες τεχνολογίες, ύψους περίπου 100 εκατ. ευρώ τον χρόνο.