Η ζωή της Χίλαρι στη μικρή οθόνη

Η ζωή της Χίλαρι στη μικρή οθόνη

Μίνι σειρά προγραμματίζει το τηλεοπτικό δίκτυο NBC – Δείτε ποια ηθοποιός θα ενσαρκώσει την πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ.

Η πρώην ΥΠΕΞ και πρώτη κυρία των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον ετοιμάζεται να δει την ζωή της στην τηλεόραση μέσα από τους δέκτες του NBC. Συγκεκριμένα το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο έχει προγραμματίσει να προβάλλει μία μίνι σειρά τετράωρης διάρκειας , με πρωταγωνίστρια την Νταϊάν Λέιν, στο ρόλο της «σιδηράς» συζύγου του Μπιλ Κλίντον.

Το νέο αυτό πρόγραμμα εντάσσεται στα πλαίσια της στρατηγικής του καναλιού να αυξήσει την τηλεθέασή του, προσελκύοντας τηλεθεατές με προγράμματα εμπνευσμένα από πραγματικά γεγονότα. Η διανομή του ρόλου του Μπιλ Κλίντον δεν έχει αποφασισθεί ακόμη , εξήγησε ο διευθυντής προγράμματος του NBC Μπομπ Γκρίνμπλατ σε χθεσινή του συνάντηση με την Ένωση Τηλεοπτικών Κριτικών.

Η μίνι σειρά για την πρώην και πιθανόν μελλοντική, προεδρική υποψήφιο «θα αφηγούνται τη ζωή της Κλίντον ως μητέρας, πολιτικού και μέλους της κυβέρνησης» από το 1998 έως σήμερα, ανέφερε το δίκτυο σε ανακοίνωσή του. Με τίτλο «Χίλαρι», η αφήγηση της σειράς θα ξεκινά με την Κλίντον ένοικο του Λευκού Οίκου, ενώ ο σύζυγός της ξεκινά τη δεύτερη θητεία του ως πρόεδρος.

Δείτε τι κάνουν οι Ρεπουμπλικάνοι που ξεκίνησαν ήδη πόλεμο εναντίον της Χίλαρι

Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται την άνοιξη, ή το καλοκαίρι του 2015, προτού οι υποψήφιοι για την προεδρία αρχίσουν να δραστηριοποιούνται για την προσεχή εκλογική κούρσα, ανακοίνωσε ο Γκρίνμπλατ, απαντώντας στην ερώτηση εάν το δίκτυο ενδέχεται να αντιμετωπίσει αιτήματα για ίση μεταχείριση των υποψηφίων.

Η Χίλαρι Κλίντον ουδαμώς εμπλέκεται στα γυρίσματα της σειράς, ενώ το σενάριο δεν έχει γραφεί ακόμη, πρόσθεσε. Ο Νικ Μέριλ, εκπρόσωπος της Κλίντον, αρνήθηκε να σχολιάσει την ανακοίνωση του δικτύου.