instaDoctor: Γιατί να κλείσω online ραντεβού με τον γιατρό;

instaDoctor: Γιατί να κλείσω online ραντεβού με τον γιατρό;
Το instadoctor.gr αλλάζει λοιπόν τον τρόπο που βρίσκουμε και κλείνουμε ραντεβού με γιατρό κάθε ειδικότητας.

Πολλές είναι οι φορές που θα χρειαστεί να κλείσει κανείς ραντεβού με γιατρό και να μην γνωρίζει από πού να ξεκινήσει την αναζήτησή του. Η πλατφόρμα του instadoctor.gr ήρθε για να σας βοηθήσει να βρείτε εύκολα και γρήγορα γιατρό κάθε ειδικότητας, καθώς και να κλείσετε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Τι είναι το instaDoctor;

Το instadoctor.gr αποτελεί μία νέα πλατφόρμα στην οποία ο κάθε χρήστης μπορεί να βρει γιατρό σε όποια ειδικότητα αναζητά, να λάβει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες που χρειάζεται και να κλείσει ραντεβού με τον γιατρό της επιλογής του μέσα σε 1 λεπτό.

Τι μου προσφέρει όμως η εύρεση γιατρού online μέσα από το instadoctor.gr; Ας δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Πληροφορίες γιατρού

Η εύρεση πληροφοριών για έναν γιατρό τον οποίο δεν έχει επισκεφθεί ξανά ένας ασθενής μπορεί να αποτελέσει δύσκολη υπόθεση. Ο καθένας από εμάς επιθυμεί ο γιατρός του να του εμπνέει εμπιστοσύνη. Έτσι λοιπόν, μέσα από την πλατφόρμα του instaDoctor, οι ασθενείς μπορούν να δουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν για τον γιατρό (βιογραφικό, εμπειρία, προϋπηρεσία, φωτογραφίες, βίντεο, μεθόδους θεραπείας, τοποθεσία ιατρείου) και να επιλέξουν αυτόν που θεωρούν ότι τους ταιριάζει περισσότερο.

Αμεσότητα στο ραντεβού

Μέσω της πλατφόρμας του instadoctor.gr, μπορεί ο καθένας να κλείσει εύκολα και γρήγορα το ραντεβού με τον γιατρό της επιλογής του. Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη. Το μόνο που περιλαμβάνει είναι ένα κλικ για την προσθήκη ειδικότητας και περιοχής και ένα ακόμη για το κλείσιμο του ραντεβού.

Ραντεβού με βιντεοκλήση

Πολλές φορές θέλουμε να συμβουλευτούμε έναν γιατρό για κάποιο ζήτημα, και είτε να μην έχουμε χρόνο να κλείσουμε ραντεβού από κοντά, είτε να βρισκόμαστε μακριά. Σε μια τέτοια περίπτωση, μπορεί να πραγματοποιηθεί άμεσα ένα online ραντεβού με τον γιατρό μέσω βιντεοκλήσης, προκειμένου να ληφθούν όλες οι απαραίτητες απαντήσεις στα ερωτήματά μας.

Κόστος επίσκεψης και παροχής υπηρεσιών

Μέσα σε όλες τις πληροφορίες που μπορεί να ενδιαφέρουν έναν ασθενή, ανήκει και το κόστος επίσκεψης, της συνταγογράφησης και των διαφόρων υπηρεσιών που προσφέρει ο κάθε γιατρός. Στην πλατφόρμα αναγράφεται το κόστος της κάθε υπηρεσίας χωριστά, το οποίο είναι το ίδιο που θα ήταν και χωρίς τη χρήση της πλατφόρμας. Δηλαδή, δεν υπάρχει κάποιο επιπλέον κόστος για τη χρήση της πλατφόρμας. Το instaDoctor παρέχεται εντελώς δωρεάν.

Εξειδικευμένη δυνατότητα αναζήτησης

Φυσικά, εκτός από την ειδικότητα και την περιοχή, είναι δυνατή η πιο εξειδικευμένη αναζήτηση. Ο χρήστης δηλαδή, αφού επιλέξει ειδικότητα και περιοχή, μπορεί να βάλει φίλτρα σχετικά με τις υπηρεσίες που τον ενδιαφέρουν, καθώς και άλλες παροχές, όπως για παράδειγμα πληρωμή με κάρτα, πρόσβαση για ΑμεΑ, ειδικά πακέτα για ανέργους, φοιτητές, διαθέσιμα ταμεία κλπ.

Το instadoctor.gr αλλάζει λοιπόν τον τρόπο που βρίσκουμε και κλείνουμε ραντεβού με γιατρό κάθε ειδικότητας. Μπείτε στο instaDoctor, βρείτε τον γιατρό που σας ταιριάζει και κλείστε ραντεβού μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: