INTRASOFT International: Πρόεδρος ο Αθανάσιος Κωτσής και CEO ο Αλέξανδρος Μάνος

INTRASOFT International: Πρόεδρος ο Αθανάσιος Κωτσής και CEO ο Αλέξανδρος Μάνος

Την εκλογή του Αθανάσιου Κωτσή στη θέση του εκτελεστικού προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου ανακοίνωσε η εταιρεία Intrasoft International.

Ο κ. Κωτσής διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος της Intrasoft International από το 2006 μέχρι σήμερα και αποτελεί μέλος της ιδρυτικής ομάδας στελεχών που έβαλαν τα θεμέλια της εταιρείας το 1995. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από τις θέσεις που κατείχε διαδοχικά στην εταιρεία διαμόρφωσε ηγετικό ρόλο στη διεθνοποίηση των δραστηριοτήτων τού ομίλου στον τομέα πληροφορικής, και ιδιαίτερα στην εδραίωση της εταιρείας ως ενός από του μεγαλύτερους προμηθευτές υπηρεσιών Πληροφορικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και την καταξίωση της Intrasoft International μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών του κλάδου διεθνώς.

Καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου της Intrasoft International αναλαμβάνει από σήμερα (9/1/2015) ο Αλέξανδρος Μάνος, στέλεχος του Ομίλου Intracom από το 1998.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, μεταξύ 2006 και 2012 διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος της Intracom Telecom, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας την αναδιοργάνωση και στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας, επιτυγχάνοντας την αύξηση της διεθνούς ανταγωνιστικότητας και κατά συνέπεια την επέκταση της διεθνούς της παρουσίας και δραστική αύξηση των εξαγωγών της.