Και φέτος τα Χριστούγεννα η Teleperformance Greece στηρίζει το «Αστέρι της Ευχής»

Και φέτος τα Χριστούγεννα η Teleperformance Greece στηρίζει το «Αστέρι της Ευχής»
Η Teleperformance Greece αναδεικνύει για μια ακόμη χρονιά την αξία του εθελοντισμού.

Ένα αστέρι, μια ευχή, ένα μήνυμα αγάπης, προσφοράς κι ελπίδας. Το Make-A-Wish και το «Αστέρι της Ευχής» εκπληρώνει επιθυμίες παιδιών με κρίσιμη ασθένεια και σθένος ψυχής. Για την επιτυχία του εγχειρήματος απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συνεργασία με εθελοντές. Γιατί με τη συνέργεια και τον εθελοντισμό, πραγματοποιούνται ευχές και μοιράζονται χαρές. Μία από τις μακροβιότερους χορηγούς του προγράμματος «Αστέρι της Ευχής» είναι η Teleperformance Greece.  Από το 2014 έως σήμερα, οι εργαζόμενοι της εταιρείας, που λειτουργούν ως εθελοντές Αστερούληδες, έχουν πραγματοποιήσει χιλιάδες εξερχόμενες κλήσεις για τη διάδοση του προγράμματος.

Με πάθος για προσφορά και με τελικό σκοπό ένα μεγάλο παιδικό χαμόγελο, οι άνθρωποι της εταιρείας δρουν ως κινητήριος δύναμη για ένα τόσο σπουδαίο έργο. Οι εργαζόμενοι της Teleperformance Greece εκπαιδεύονται από τη Make-Α-Wish για να κάνουν τις πωλήσεις των αστεριών για λογαριασμό του οργανισμού, συμβάλλοντας έτσι στην υλοποίηση μιας σημαντικής ενέργειας με τελικούς αποδέκτες γενναία παιδιά.

Φέτος τα Χριστούγεννα, η εταιρεία για μια ακόμα φορά προσέφερε για λογαριασμό του Make-Α-Wish περισσότερες από 933 εθελοντικές ώρες με την πραγματοποίηση εξερχόμενων κλήσεων, θέλοντας να συμβάλλει στην εκπλήρωση παιδικών ευχών.

Η Ειρήνη, μια από τις εργαζόμενες της Teleperformance Greece, που συμμετείχε σε αυτήν την εθελοντική ενέργεια, αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματά της δηλώνοντας «Όντας περήφανη θεία ενός Παιδιού Ευχής και γνωρίζοντας εκ των έσω πόσο θετικά επηρεάζει την ψυχολογία ενός παιδιού η πραγματοποίηση των ονείρων και των ευχών του, με χαροποιεί ιδιαίτερα η ελάχιστη συμβολή που μπορώ να έχω σε αυτή την σημαντική δράση του Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος. Είμαι ευγνώμων που έζησα αυτή την εμπειρία!»

Η διάθεση προσφοράς της Teleperformance Greece τόσο με το «Αστέρι της Ευχής», όσο και με άλλες δράσεις που αφορούν τη ενίσχυση ιδρυμάτων και οργανισμών, αντικατοπτρίζει πλήρως το όραμά της για έναν κόσμο όπου όλοι θα απολαμβάνουν ίσες ευκαιρίες. Στην προσπάθειά της να δημιουργήσει το μεγαλύτερο δυνατό θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία, η εταιρεία στήριξε τα φετινά Χριστούγεννα 14 οργανώσεις, μεταξύ των οποίων τα Παιδικά Χωριά SOS, την Εθελοντική Διακονία Ασθενών, και το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Άγιος Νεκτάριος» στα Χανιά, προσφέροντας αμέτρητες στιγμές χαράς και προσφοράς σε 157 παιδιά.