Καμμένος: Συνεργασία με οποιονδήποτε διασφαλίσει τις κόκκινες γραμμές στα εθνικά θέματα

Καμμένος: Συνεργασία με οποιονδήποτε διασφαλίσει τις κόκκινες γραμμές στα εθνικά θέματα

Συνέντευξη του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

«Εκλογές τώρα» επιμένει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», τοποθετώντας ωστόσο την ημερομηνία των εκλογών στον Μάρτιο. Όπως λέει, «θα προσπαθήσουν να το τραβήξουν μέχρι τις 22 Μαρτίου, που θα είναι και το τέλος των διαδικασιών για την προεδρική εκλογή».

Σημειώνει πως οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να ψηφίσουν κανέναν. «Θα ψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά τις εκλογές. Υπάρχουν πρόσωπα, που την κατάλληλη στιγμή θα τα προτείνουμε και εμείς. Πρόσωπα από τον δικαστικό χώρο και Έλληνες πολίτες που έχουν διαπρέψει στην Ελλάδα και το εξωτερικό» λέει και αφήνει ανοιχτή τη στήριξη στο πρόσωπο του Κώστα Καραμανλή -τον οποίο χαρακτηρίζει «εθνικό κεφάλαιο»- σε περίπτωση που εκείνος προτεινόταν για το αξίωμα του Προέδρου. Τον καλεί, δε, «μετά την ανατροπή της συγκυβέρνησης, να πάρει πρωτοβουλίες για τη δημιουργία ενός μεγάλου εθνικού μετώπου».

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ, «θα συνεργαστούμε με οποιονδήποτε διασφαλίσει τις κόκκινες γραμμές στα εθνικά θέματα» απαντά, κάνοντας λόγο για «βελτίωση» της οικονομικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ.