Καμπάνια προβολής της Ελλάδας στο εξωτερικό, με φωτογραφίες της Μαρίνας Βερνίκου

Καμπάνια προβολής της Ελλάδας στο εξωτερικό, με φωτογραφίες της Μαρίνας Βερνίκου
«H χώρα μας, ο απόλυτος προορισμός για το σύγχρονο ταξιδιώτη, είναι έτοιμη και ασφαλής για να υποδεχθεί τους ξένους επισκέπτες. Η Sky Express την προβάλλει και ετοιμάζεται να ταξιδέψει με τα αεροπλάνα της στους 34 πανέμορφους ελληνικούς προορισμούς», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Εκστρατεία προβολής της χώρας μας στο εξωτερικό ξεκινάει η αεροπορική εταιρεία Sky Express, με τη νέα της καμπάνια «Greece is bliss», η οποία είναι βασισμένη σε φωτογραφίες υψηλής αισθητικής, της βραβευμένης Ελληνίδας travel photographer, Μαρίνας Βερνίκου.

«Η φωτογραφική καμπάνια προβάλλει με τρόπο συναρπαστικό τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα των ελληνικών τοπίων. Μέσα από εικόνες λιτής ομορφιάς και δύναμης, από την Αθήνα μέχρι τις καταπράσινες Σποράδες και από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τα γαλάζια νερά των Κυθήρων, από τη ξακουστή Ιθάκη μέχρι τα σαγηνευτικά Χανιά, η Ελλάδα μαγεύει με τον μοναδικό τρόπο ζωής τις απέραντες παραλίες και το άπλετο φως του ήλιου.

H χώρα μας, ο απόλυτος προορισμός για το σύγχρονο ταξιδιώτη, είναι έτοιμη και ασφαλής για να υποδεχθεί τους ξένους επισκέπτες. Η Sky Express την προβάλλει και ετοιμάζεται να ταξιδέψει με τα αεροπλάνα της στους 34 πανέμορφους ελληνικούς προορισμούς», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.