Καραμανλή για τον γάμο ομοφύλων: Δεν τον ψηφίζω ακόμα και αν τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας

Καραμανλή για τον γάμο ομοφύλων: Δεν τον ψηφίζω ακόμα και αν τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας
Η βουλευτής της ΝΔ Άννα Καραμανλή μιλά στη σημερινή τέταρτη μέρα της συζήτησης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2023», Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η Άννα Καραμανλή επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το νομοσχέδιο για το γάμο των ομοφύλων ακόμα και αν η Νέα Δημοκρατία θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας.

Στη γραμμή του Θάνου Πλεύρη και του Μάκη Βορίδη κινείται η Άννα Καραμανλή στο θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και του σχετικού νομοθετήματος.

Μιλώντας στο Mega την Τετάρτη η βουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας τόνισε μεταξύ άλλων: “Η ψήφιση του πολιτικού γάμου θα φέρει αυτόματα την τεκνοθεσία. Αυτό θα επιφέρει αλλαγές στο οικογενειακό δίκαιο. Είχα έτσι και αλλιώς καταψηφίσει και το Σύμφωνο Συμβίωσης που ήρθε επί ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύω στο πρότυπο της πυρηνικής οικογένειας, στον πατέρα και τη μητέρα. Δεν πρέπει να στοχοποιούνται οι άνθρωποι με την άλλη άποψη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακρίβεια – Μητσοτάκης: «Ο πληθωρισμός της απληστίας δεν μπορεί να είναι ανεκτός» – Πλαφόν στο περιθώριο μεικτού κέρδους για το βρεφικό γάλα

Κατέληξε, δε, ως εξής: “Σε θέματα βαθιά κοινωνικά, έχω κόκκινες γραμμές. Δε θα ψηφίσω το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια ακόμα και αν μπει κομματική πειθαρχία. Το Σύνταγμα λέει ότι ο βουλευτής ψηφίζει κατά συνείδηση. Ακούω και την Εκκλησία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πηγή: news247.gr