Κασσελάκης για Αυγενάκη: «Η ασυλία της αλαζονείας θα τελειώσει»

Κασσελάκης για Αυγενάκη: «Η ασυλία της αλαζονείας θα τελειώσει»
O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης συνομιλεί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη (δεν εικονίζεται), κατά τη συνάντησή τους στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Σε ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα υπήρχε ανάλογο περιστατικό και ο ΠΘ δεν θα είχε ήδη αποπέμψει τον αντίστοιχο βουλευτή;»

«Μη διαμαρτύρεστε “41τακατο”. Μην κάνεις τη δουλειά σου “ξέρεις ποιος είμαι εγώ;”. “Διαφωνία και λεκτική ένταση μόνο”. Η ασυλία της αλαζονείας θα τελειώσει», υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του σχετικά με το επεισόδιο στο αεροδρόμιο με τον βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη.

«Εάν δεν υπήρχε το περιστατικό καταγεγραμμένο σε βίντεο κυκλώματος ασφαλείας, όλοι ξέρουμε ποια θα ήταν η κατάληξη της υπόθεσης. Σύσσωμη η ΚΟ θα καταψήφιζε την άρση ασυλίας του βουλευτή τους, αν βέβαια έφτανε ποτέ η υπόθεση στη Βουλή…», σχολιάζει ο κ. Κασσελάκης και προσθέτει:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σε ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα υπήρχε ανάλογο περιστατικό και ο ΠΘ δεν θα είχε ήδη αποπέμψει τον αντίστοιχο βουλευτή;».

«Σταματήστε τις χειραγωγήσεις, τα ψέματα και τα “χαστούκια” στον ελληνικό λαό. Τώρα οφείλει ο Κ. Μητσοτάκης να διαγράψει τον τραμπούκο Αυγενάκη από την Κοινοβουλευτική του Ομάδα. Και βεβαίως να δεσμευτεί ότι δεν θα τον προστατέψει μέσω της ψήφου των βουλευτών του, όταν συζητηθεί η άρση ασυλίας του. Καμία ανοχή», καταλήγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: