Κασσελάκης: Μόνο η βάση μπορεί να με διώξει – Θα γίνω πρωθυπουργός

Κασσελάκης: Μόνο η βάση μπορεί να με διώξει – Θα γίνω πρωθυπουργός
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης παρακολουθεί ομιλίες συνέδρων, κατά τη διάρκεια της δεύτερης μέρας των εργασιών του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, που πραγματοποιείται στο κλειστό του Τάε Κβον Ντο, στο Παλαιό Φάληρο, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024. Το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ διεξάγεται από την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο Tae Kwon Do, με κεντρικό σύνθημα «Προοδευτική Αντεπίθεση Τώρα». ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Βέβαιος ότι θα ηγηθεί του κόμματος και στις εθνικές εκλογές και θα γίνει πρωθυπουργός.

Τη βεβαιότητα ότι θα ηγηθεί του κόμματος στις εθνικές εκλογές και θα γίνει πρωθυπουργός εκφράζει σε συνέντευξη στα «Νέα Σαββατοκύριακο» ο Στέφανος Κασσελάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα ηγηθώ και στις εθνικές εκλογές, δεν εξελέγην μόνο για τις ευρωεκλογές, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κασσελάκης ο οποίος είπε ακόμα ότι μόνο η βάση μας μπορεί να με διώξει. Προφανώς έχω κάνει λάθη, αλλά δεν βρήκα στρωμένο κρεβάτι στον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ενώ σε άλλο σημείο είπε ότι θα μείνω στη χώρα και στο κόμμα 1.000%.

Αφιέρωσα τον μισό χρόνο μου σε μέλη που είχαν διαφορετικά κίνητρα από την επιτυχία του κόμματος ανέφερε ακόμα ενώ πρόσθεσε ότι έτρεχα μαζί με τον Αλέξη πάνω – κάτω, όταν άλλοι τον είχαν εγκαταλείψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: