Καταγγελία Μητρόπουλου για προσπάθεια αποκλεισμού του από τα ψηφοδέλτια

Καταγγελία Μητρόπουλου για προσπάθεια αποκλεισμού του από τα ψηφοδέλτια

Αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη ο Παναγιώτης Νικολούδης.

Στην καταγγελία ότι ο Παναγιώτης Νικολούδης του αποκάλυψε ότι κυβερνητικό στέλεχος έδωσε εντολή στον εισαγγελέα τον φάκελος του για αίτησης άρσης της ασυλίας του στη Βουλή, προχώρησε ο Αλέξης Μητρόπουλος, από το βήμα της πανελλαδικής συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Μητρόπουλος αναφερόμενος στη συνέχεια στον πρώην υπουργό υποδομών Χρ. Σπίρτζη, είπε χαρακτηριστικά:

“Μαθαίνω ότι κάποια κανάλια επειδή ποντάρουν ότι θα μπει ο Σπίρτζης επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της περιφέρειας Αττικής, πάνω από τον ηρωικό Πάντζα και τον Αθανασίου και πάνω απ’ όλους μας -, άρχισε ένας πόλεμος σπίλωσης για μένα άνευ προηγουμένου. Τα έχω αποκαλύψει στον Πρόεδρο. Ο σύντροφος Φλαμπουράρης τα ξέρει από την Πέμπτη. Στο θέμα της σπίλωσής μου, ότι δεν υπάρχει φορολογική εκκρεμότητα, θα δώσω αύριο εξηγήσεις”.

Σε σχέση με την ένταξή του ή όχι στα ψηφοδέλτια ο Αλέξης Μητρόπουλος τόνισε: “Θέλω να πάω μαζί σας. Δεν έχω ξαναϋποστεί τέτοια σπίλωση. Θα είμαι στο πλευρό του ΣΥΡΙΖΑ αν πάμε σε τροχιά ανάπτυξης και αποδέσμευση του μνημονίου”.

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο υπουργός Επικρατείας Παναγιώτης Νικολούδης ότι γνώριζε παρέμβαση στην υπόθεση του Αλέξη Μητρόπουλου

“Ο Υπουργός Επικρατείας, Παναγιώτης Ε. Νικολούδης δηλώνει, κατηγορηματικά, ότι δεν γνωρίζει αν έγινε ή δεν έγινε, οποιαδήποτε παρέμβαση στην υπόθεση του κ. Αλέξη Μητρόπουλου και ότι δεν είπε σε οποιονδήποτε, ότι έγινε παρέμβαση από κάποιον υπουργό στην ως άνω υπόθεση”, αναφέρει το Γραφείο του υπουργού Επικρατείας, αρμόδιου για τα ζητήματα αντιμετώπισης της διαφθοράς Παναγιώτη Νικολούδη.