Και ο Πάγκαλος νοικιάζει το εξοχικό του στην Τζιά

Και ο Πάγκαλος νοικιάζει το εξοχικό του στην Τζιά

Η οικονομική κρίση φαίνεται ότι «χτύπησε» και τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος αποφάσισε να νοικιάσει την εξοχική του κατοικία.

Μετά τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον Γιάννη Ραγκούση και τρίτος πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ νοικιάζει την εξοχική του κατοικία αναζητώντας μια επιπρόσθετη πηγή εσόδων. Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ζήτησε και έλαβε από τον ΕΟΤ το ειδικό σήμα λειτουργίας ώστε να μπορεί να ενοικιάζει το ακίνητο.

Όπως έχει πει παλιότερα ο Θ. Πάγκαλος έχει μεγάλη ακίνητη περιουσία, αλλά αδυνατεί να πληρώσει τους υψηλούς φόρους ακινήτων.

Όπως ο ίδιος έχει τονίσει πως «…υποφέρει, με τα 1.800 ευρώ που λαμβάνει ως σύνταξη, καθώς άλλα είχε υπολογίσει και αλλιώς του τα έφερε η ζωή», ζήτησε και έλαβε την περασμένη Δευτέρα το ειδικό σήμα λειτουργίας από τον ΕΟΤ ώστε να μπορεί να νοικιάζει την εξοχική του κατοικία στην Τζια με τα «τέσσερα δωμάτια και τις οκτώ κλίνες» όπως περιγράφεται στο σχετικό έγγραφο που είναι αναρτημένο στη Διαύγεια.

Ωστόσο το σπίτι του Θ. Πάγκαλου στην Τζια δεν διαθέτει την πολυτέλεια και τις ανέσεις των δυο άλλων πρώην συναδέλφων του και ως εκ τούτου η τιμή του αναμένεται να είναι και πιο χαμηλή σε σχέση με τις τιμές ενοικίασης που ισχύουν για τις βίλες των Παπακωνσταντίνου, Ραγκούση.

Την αρχή έκανε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου με το σπίτι του στη Σέριφο. To «Stone House» προσφέρεται ακόμα μέσω ξένης ιστοσελίδας σε ενοικιαστές που έχουν τη δυνατότητα να διαθέσουν το ποσό των 6.628 ευρώ για επτά βράδια. Η πλήρως εξοπλισμένη βίλα του Γ. Παπακωνσταντίνου είχε λάβει πρόσφατα και το ειδικό σήμα από τον ΕΟΤ.

Επίσης, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης διέθετε την πολυτελή βίλα του στην Πάρο με την ονομασία «Villa Fullmoon» έναντι 14.000 ευρώ την εβδομάδα μέσω της γνωστής ιστοσελίδας booking.com.

Πηγή: News247.gr