Το καινούριο πρόσωπο της Lancôme

Το καινούριο πρόσωπο της Lancôme

Το όνομα αυτής, Lily Collins, κόρη του πασίγνωστου Phil Collins.

Η 24χρονη Lily είναι καρπός του δεύτερου γάμου του Phil Collins με την Αμερικανίδα Jill Tavelman. Έχει τέσσερα ετεροθαλή αδέρφια (από τον πρώτο γάμο του πατέρα της) την ηθοποιό Joely Collins και τον μουσικό Simon Collins ενώ από τον τρίτο γάμο του πατέρα της έχει τον Nicholas και Matthew Collins.

Η Lily Collins είναι ανερχόμενο αστέρι του Χόλιγουντ και περνά το χρόνο της ανάμεσα στην Αγγλία, τη γενέτειρά της, και τις ΗΠΑ όπου ζει σήμερα. Τόσο Ευρωπαία όσο και Αμερικανίδα τελικά, η Lily είναι ένα κορίτσι που μεγάλωσε σε, έντονα, καλλιτεχνικό περιβάλλον. Ο μπαμπάς σπουδαίος μουσικός, η γιαγιά Jane Hale επιτυχημένη χορεύτρια κλασικού μπαλέτου. Μουσική, χορός, τέχνες… Και η Lily βουτά στις καλλιτεχνικές αναζητήσεις από μικρό παιδί.

Διαβάστε ακόμη: H πολυτέλεια στα «στενά» της κρίσης

Εν πρώτοις στρέφει το ενδιαφέρον της στη δημοσιογραφία ενώ αμέσως μετά το γυρνάει στην υποκριτική κάνοντας ένα εκπληκτικό ντεμπούτο στο σινεμά στην ταινία «The Blind Side» δίπλα στην Sandra Bullock. Ακολουθεί η ταινία «Mirror Mirror» το 2009 δίπλα στην Julia Roberts (άλλο ένα πρόσωπο που έχει μακρόχρονη θητεία ως πρέσβειρα της Lancôme). Πολύ σύντομα (το 2014) θα την δούμε στην ταινία «Love, Rosie», μια ρομαντική κομεντί που βασίζεται στο γνωστό μυθιστόρημα της Ιρλανδής συγγραφέα Cecelia Ahern, «Where Rainbows End».

Πριν από αυτό όμως η Lily Collins θα λανσάρει την Ανοιξιάτικη Συλλογή μακιγιάζ της Lancôme, «French Ballerine» ξεκινώντας την συνεργασία τον Ιανουάριο του 2014.

Διαβάστε ακόμη: Ο «βασιλιάς» των μαγιό στη Σκανδιναβία είναι Έλληνας!

Το κορίτσι που θυμίζει απίστευτα την φινέτσα, το ελεύθερο πνεύμα, την φρεσκάδα, την λάμψη, την ομορφιά και την κομψότητα της Audrey Hepburn λέει: «Είναι μεγάλη τιμή και προνόμιο να έχεις επιλεγεί για να εκπροσωπείς τον οίκο Lancôme. Πάντα θαύμαζα τη μοναδική και ξεχωριστή εκτίμηση για την εσωτερική ομορφιά και χάρη, τη γοητεία και την απόλυτη λάμψη. Νιώθω απίστευτα τυχερή που έχω συμπεριληφθεί μεταξύ των πιο εμπνευσμένων γυναικών για μια από τις πιο διάσημες μάρκες του κόσμου. Είναι πραγματικά ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»

Η πρώτη φωτογραφία από το λανσάρισμα αποπνέει, πράγματι, την κομψότητα, την φρεσκάδα και την αθωότητα μιας French ballerina…

Τα υπόλοιπα θα τα δούμε όταν έρθουν.

Θαυμάστε αυτή την κούκλα που, σύντομα, θα μονοπωλήσει τις εικόνες γύρω μας.

1/2