Κυρ. Μητσοτάκης: Η ελπίδα που φέρνει το φετινό Πάσχα ας μας κρατήσει ενωμένους και αισιόδοξους

Κυρ. Μητσοτάκης: Η ελπίδα που φέρνει το φετινό Πάσχα ας μας κρατήσει ενωμένους και αισιόδοξους
(Ξένη Δημοσίευση) Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υφυπουργός για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης (δεν εικονίζεται) συνομιλούν μέσω τηλεδιάσκεψης από το Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Volkswagen AG, Αθήνα, Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020. Πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή τελετή υπογραφής του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Volkswagen AG για την μεγάλη, πράσινη, καινοτομική επένδυση της Volkswagen στην Αστυπάλαια. Στην ίδια ψηφιακή πλατφόρμα μετείχαν οι αρμόδιοι υπουργοί που συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της συμφωνίας, κκ Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Νίκος Παπαθανάσης, αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Κωστής Χατζηδάκης, υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης, αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, υπουργός Εσωτερικών, ο Κώστας Καραμανλής, υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών και η Αλεξάνδρα Σδούκου, Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Το μήνυμα του πρωθυπουργού για το Πάσχα.

«Καλή Ανάσταση σε όλες και όλους!» εύχεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Twitter, ανεβάζοντας κάρτα με τις ευχές του για το Πάσχα.

«Η ελπίδα που φέρνει το φετινό Πάσχα ας μας κρατήσει ενωμένους και αισιόδοξους, καθώς βαδίζουμε προς την Ελευθερία. Καλή Ανάσταση σε εσάς και την οικογένειά σας!», είναι το μήνυμα της κάρτας.