Κορυφαία διάκριση για την Intralot

Κορυφαία διάκριση για την Intralot

Χρυσό βραβείο από το ελληνικό τμήμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου για την Επιχειρηματική Ηθική «EBEN».

Την κορυφαία διάκριση από το ελληνικό τμήμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου για την Επιχειρηματική Ηθική «EBEN», ως αναγνώριση της αριστείας που επιδεικνύει στους τομείς της Κοινωνικής, Περιβαλλοντικής και Ηθικής Διακυβέρνησης, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποίησε ομάδα ανεξάρτητων αξιολογητών, έλαβε η Intralot.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το βραβείο που έλαβε η Intralot, πιστοποιεί την κορυφαία επίδοση της εταιρείας σε τομείς της Επιχειρηματικής Ανάλυσης, όπως τις «Βέλτιστες πρακτικές στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη & τον Απολογισμό ΕΚΕ», καθώς και την «Αποτελεσματική Διαχείριση των Πληροφοριακών Συστημάτων».

Επιπλέον, η Intralot διακρίθηκε και φέτος στους τομείς «Κανονισμοί και Επικοινωνία Εσωτερικού Έλεγχου» και «Αξιολόγηση Εταιρικής Απόδοσης». H Intralot, για έξι συνεχή έτη, έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις από το EBEN, ενώ τα τελευταία τέσσερα έχει λάβει το χρυσό αριστείο.

Σημειώνεται ότι το Ευρωπαϊκό Δίκτυο EBEN, το οποίο ιδρύθηκε το 1987, είναι ένα διεθνές δίκτυο με 42 κράτη-μέλη που έχει ως στόχο την προώθηση των αρχών της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας και της Εταιρικής Διακυβέρνησης στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, την ακαδημαϊκή κοινότητα και σε εθελοντικούς οργανισμούς. Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που υλοποιεί το μοντέλο επιχειρηματικής ηθικής και διακυβέρνησης και, αντίστοιχα, επιβραβεύει την επιχειρηματική αριστεία.

Στοίχημα στην Ταϊβάν για 10 χρόνια μέσω της Intralot