Κορυφώνονται οι διαμαρτυρίες κατά του ασφαλιστικού – Ποιοι δρόμοι κλείνουν την Κυριακή

Κορυφώνονται οι διαμαρτυρίες κατά του ασφαλιστικού – Ποιοι δρόμοι κλείνουν την Κυριακή

ΠΑΜΕ, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ συγκαλούν ξανά 24ωρη Γενική Απεργία για την Κυριακή 8 Μαΐου.

Νέος κύκλος συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας κατά του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου, το οποίο έφερε προς ψήφιση η κυβέρνηση στη Βουλή, διοργανώνεται σήμερα, Σάββατο και αύριο, Κυριακή, σύμφωνα με την Καθημερινή.

Το ΠΑΜΕ προγραμματίζει νέα συγκέντρωση στις έξι το απόγευμα του Σαββάτου, η οποία θα κορυφωθεί με τη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο Σύνταγμα στις 10.30 το πρωί.

Η ΓΣΕΕ, εκτός από τη 48ωρη γενική απεργία από Παρασκευή έως και Σάββατο, έχει λάβει απόφαση και για 24ωρη Γενική Απεργία για την Κυριακή 8 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία έχει επιβληθεί, όπως αναφέρει, το άνοιγμα των καταστημάτων, διοργανώνοντας συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 10 το πρωί.

Συγκέντρωση έχει προαναγγείλει επίσης στο Σύνταγμα την Κυριακή και η ΑΔΕΔΥ, στις έξι το απόγευμα, όταν θα βρίσκεται σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Ολομέλειας για ψήφιση του νομοσχεδίου.

Τέλος, κάλεσμα στους αγρότες να συμμετάσχουν στο «παναγροτικό – παλλαϊκό συλλαλητήριο» στην Αθήνα στις έξι το απόγευμα του Σαββάτου στην Ομόνοια, έχει απευθύνει η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων.