Κωσταράκος κατά Καμμένου: Ο στρατός δεν γκρεμίζει τα σπίτια κανενός

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Την αντίδραση του επίτιμου αρχηγού ΓΕΕΘΑ προκάλεσε η δήλωση του υπ. Εθνικής Άμυνας περί συνδρομής του στρατού στην κατεδάφιση αυθαίρετων κτισμάτων στην Αν. Αττική.

Την αντίδραση του επίτιμου αρχηγού ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κωσταράκου προκάλεσε η προχθεσινή δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου περί συνδρομής του στρατού στην κατεδάφιση αυθαίρετων κτισμάτων στις πυρόπληκτες περιοχές της Ανατολικής Αττικής.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στις 30 Ιουλίου ο Πάνος Καμμένος τάχθηκε υπέρ των κατεδαφίσεων αυθαιρέτων δηλώνοντας τα εξής: «… θα ήθελα πάρα πολύ αυτό να γίνει με πλήρη συναίνεση όλων. Να καταλάβουν ότι όταν υπάρχουν κάποιες διαδικασίες, κάποιο νόμοι, που προβλέπουν δρόμους διαφυγής προς τη θάλασσα, δεν είναι σχέδια επί χαρτού. Αφορούν την ασφάλεια όλων των πολιτών. Και αν ζητηθεί η συνδρομή των Ένοπλων Δυνάμεων σε αυτό το κομμάτι, είμαστε διαθέσιμοι να το κάνουμε».

Η παραπάνω δήλωση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του επίτιμου αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ο οποίος μέσω Twitter έδωσε σκληρή απάντηση στον υπουργό: «Είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για λάθος ή παρεξήγηση. Σε αυτή τη χώρα ο Στρατός δεν γκρεμίζει τα σπίτια κανενός!!».

Σχετικά άρθρα