Κρατώντας ζωντανό το κίνητρο του επιχειρείν

Το 2ο Πανελλαδικό Επιχειρηματικό Συνέδριο «BUSINESS MENTALITY - Γρήγορες Νίκες» πραγματοποιείται στις 28-29/3.

Το 2ο Πανελλαδικό Επιχειρηματικό Συνέδριο «BUSINESS MENTALITY – Γρήγορες Νίκες» θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Μαρτίου 2014, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki. Στόχος του φετινού Συνεδρίου είναι να διατηρηθεί ζωντανό το κίνητρο του επιχειρείν.

Την πρώτη μέρα του Συνεδρίου θα διεξαχθούν τρία Workshops που καλύπτουν θέματα: Εξαγωγών, Φορολογικά και Επικοινωνίας. Εισηγητές των Workshops είναι επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων με μεγάλη εμπειρία και θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για παρουσίαση των θεμάτων σε βάθος προσφέροντας μία χρηστική εμπειρία στους συμμετέχοντες.

Τη δεύτερη ημέρα, 12 καταξιωμένοι επιχειρηματίες θα μοιραστούν όλη τους την πορεία, τις δυσκολίες, ακόμη και αποτυχίες που τους οδήγησαν τελικά στην επιτυχία, ώστε να εμπνεύσουν και άλλους ανθρώπους να υλοποιήσουν τα επιχειρηματικά τους πλάνα. Η δεύτερη ημέρα είναι ανοιχτή προς το κοινό με Ελεύθερη Είσοδο.

Το Συνέδριο «BUSINESS MENTALITY – Γρήγορες Νίκες» απευθύνεται σε Επιχειρηματίες, Startups, Στελέχη επιχειρήσεων, Ακαδημαϊκούς και Ερευνητές, Ειδικούς Συμβούλους, Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς και Φοιτητές.

Τα συνέδρια BUSINESS MENTALITY δεν  βασίζονται  σε ακαδημαϊκές θεωρίες, αλλά  στην εμπειρία ανθρώπων που ήδη ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα. Σκοπός των συνεδρίων  BUSINESS MENTALITY είναι να ενισχύσουν  και να προωθήσουν το  πνεύμα και τη νοοτροπία του επιχειρείν στην κοινωνία και τους πολίτες, ιδιαίτερα της νεολαίας ώστε να δώσει μια νότα αισιοδοξίας και να ενθαρρύνει την επιχειρηματική δράση.

Περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες πρόγραμμα του Συνεδρίου είναι διαθέσιμο στο διαδικτυακό τόπο www.business-mentality.com.