Κρι Κρι: «Προχωράμε μπροστά»

Σε αναδιοργάνωση της παραγωγής προχωρά η εταιρεία μετά την πυρκαγιά που κατέστρεψε τη μονάδα παραγωγής γιαουρτιού. 

Η διοίκηση της εταιρείας Κρι – Κρι δηλώνει αποφασισμένη να προχωρήσει μπροστά και να αναδιοργανώσει την παραγωγή της, μετά την πυρκαγιά που κατέστρεψε τη μονάδα παραγωγής γιαουρτιού.  Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά ξέσπασε την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 16:30 στην γραμμή παραγωγής γιαουρτιού και γάλακτος της ΚΡΙ ΚΡΙ στις Σέρρες (3ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Σερρών – Δράμας).

Σε ανακοίνωση της εταιρείας, αναφέρεται ότι κύρια μέριμνα ήταν η άμεση εκκένωση των εγκαταστάσεων από το ανθρώπινο δυναμικό. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Δυστυχώς δεν απεφεύχθη η καταστροφή της μονάδας γιαουρτιού. Η μονάδα παγωτού έμεινε ανέπαφη, ενώ το ύψος της ζημιάς δεν έχει αποτιμηθεί ακόμη.

Διαβάστε ακόμη: Αυξημένα κέρδη της ΚΡΙ-ΚΡΙ στο εννεάμηνο

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΡΙ ΚΡΙ, Παναγιώτης Τσινάβος, δήλωσε: «Στην οικογένεια της ΚΡΙ ΚΡΙ είμαστε συγκλονισμένοι από το συμβάν. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να προχωρήσουμε μπροστά. Με την υποστήριξη των ανθρώπων μας που απέδειξαν για άλλη μια φορά την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους στην εταιρία, την υποστήριξη των γαλακτοπαραγωγών του Νομού Σερρών, των προμηθευτών, των συνεργατών και των πελατών μας, θα τα καταφέρουμε.

Από σήμερα κιόλας προχωράμε με συντονισμένα βήματα για τη δυναμική αναδιοργάνωση της παραγωγής μας προκειμένου να καλύψουμε άμεσα τις ανάγκες των πελατών μας και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής αξίας στους καταναλωτές μας. Μπορεί η φωτιά να έκαψε τις εγκαταστάσεις μας, αλλά άναψε ακόμα περισσότερο την πίστη, την θέληση και το όραμα των ανθρώπων της Κρι Κρι. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράστασή σας».