Land Rover Discovery: Ανακαλύψτε τα όρια της πολυτέλειας και της άνεσης

Land Rover Discovery: Ανακαλύψτε τα όρια της πολυτέλειας και της άνεσης

Η νέα σειρά SUV της Land Rover συνδυάζει κορυφαία λειτουργία και απαράμιλλα επίπεδα φινέτσας.

 

Η Land Rover φέρνει στον κόσμο των SUV την κορυφαία τεχνολογία και τον αρτιότερο σχεδιασμό που έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα. Η νέα σειρά Discovery παντρεύει το κλασικό με το μοντέρνο και συνδυάζει την άνεση με τη λεπτομέρεια στο σχεδιασμό, διατηρώντας αναλλοίωτα τα γνωστά σε όλους χαρακτηριστικά της σειράς Discovery.

Το All-New Discovery προσφέρει υψηλή απόδοση χάρη στην προηγμένη γκάμα εκλεπτυσμένων και αποδοτικών κινητήρων βενζίνης και ντίζελ. Ο προηγμένος κινητήρας Ingenium 2,0 λίτρων είναι ο πρώτος 4κύλινδρος κινητήρας ντίζελ που χρησιμοποιείται σε Land Rover πλήρους μεγέθους.

Η νέα σειρά Discovery με κινητήρα ντίζελ Td4 Ingenium 2,0 λίτρων και κινητήρα ντίζελ Sd4 Ingenium 2,0 λίτρων έχει μειωμένες εκπομπές ως 9% στη διάρκεια του κύκλου ζωής της και οικονομία καυσίμου μικτής οδήγησης ως 6,2 λίτρα ανά 100km. Το σύστημα μετάδοσης κίνησης στα αυτόματα μοντέλα Discovery έχει επιτάχυνση 0-100 σε 9,9 sec (Td4 Ingenium) και 8,0 sec (Sd4 Ingenium) με μέγιστη ροπή τα 1500 rpm. Επιπλέον, ο Δυναμικός έλεγχος ευστάθειας και το Ηλεκτρικά υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης (EPAS) διασφαλίζουν ενισχυμένες δυνατότητες και αυξημένη ποιότητα οδήγησης στον δρόμο.

Χάρη στη δυνατότητα οδήγησης σε όλα τα εδάφη, τη δυνατότητα βύθισης με το προαιρετικό σύστημα Wade Sensing και άλλα χαρακτηριστικά όπως το Terrain Response 2, το All-New Discovery είναι πάντα έτοιμο να βγει έξω και να αντιμετωπίσει οτιδήποτε και αν βρεθεί στον δρόμο του.

Όλα όσα προσφέρει η νέα σειρά Discovery της Land Rover στην οδηγική της συμπεριφορά μπορούν να συγκριθούν μόνο με την απαράμιλλη πολυτέλεια και τον ξεχωριστό της σχεδιασμό. Η εξωτερική σχεδίαση του οχήματος είναι μια επαναστατική ανανεωμένη έμπνευση της νέας γενιάς Discovery και εισάγει ένα νέο επίπεδο αθόρυβης λειτουργίας, όπως αποκαλύπτουν και οι σχεδιασμένες και λαξευμένες επιφάνειές του.

Το ιδιαίτερα ελκυστικό εσωτερικό του είναι αποτέλεσμα της ανανεωμένης έμπνευσης με βάση τα κλασικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του Discovery με την εντυπωσιακή χρήση οριζόντιων και κάθετων γραμμών που συνδέονται μέσω του κεντρικού ταμπλό. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται, όπως το πολυτελές δέρμα και τα μεταλλικά φινιρίσματα, σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη δεξιοτεχνία και την επιμονή στη λεπτομέρεια συνθέτουν μια ατμόσφαιρα φιλοσοφημένου σύγχρονου τρόπου ζωής.

Οι επτά θέσεις πλήρους μεγέθους τους All-New Discovery αποτελούν πρότυπο άνεσης και ευελιξίας. Χάρη στη προαιρετική τεχνολογία Intelligent Seat Fold, μπορείτε να διαμορφώσετε τη δεύτερη και την τρίτη σειρά καθισμάτων χρησιμοποιώντας μόνο τους διακόπτες που βρίσκονται στο χώρο φόρτωσης ή στην κεντρική οθόνη αφής. Μπορεί να διαμορφώσετε και εξ αποστάσεως τις θέσεις όταν βρίσκεστε μέσα στο όχημα με την εφαρμογή InControl Remote για smartphones.

Τέλος, ανακαλύψτε και την εμπειρία που προσφέρει η προαιρετική πανοραμική οροφή η οποία ενισχύει την αίσθηση του χώρου στο εσωτερικό του οχήματος που πλυμμηρίζει από φυσικό φως. Ακόμη σημαντικότερο, το σκληρυμένο τζάμι έχει μια σκούρα απόχρωση που διατηρεί τη θερμοκρασία στο εσωτερικό της καμπίνας σε άνετα επίπεδα. Οι ηλεκτρικές εσωτερικές περσίδες προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη ιδιωτικότητα ή σκιά.