Λεβέντης: H ΝΔ στην πραγματικότητα δεν θέλει τις εκλογές

Λεβέντης: H ΝΔ στην πραγματικότητα δεν θέλει τις εκλογές

«Μπορεί να το έλεγαν τα χείλη, αλλά δεν το πίστευε το μυαλό τους», είπε στο «Πρακτορείο 104,9 FM».

«Ο Μητσοτάκης και η ΝΔ δεν θέλουν εκλογές. Θέλουν να καταρρεύσει κι άλλο η κυβέρνηση. Μπορεί να το έλεγαν τα χείλη, αλλά δεν το πίστευε το μυαλό τους» είπε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος χαρακτήρισε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ως τον «χειρότερο σύμβουλο» του γιου του.

«Είναι παλαιοκομματικός, παρότι είναι νέο παιδί» υποστήριξε ο κ. Λεβέντης, αναφερόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υπογράμμισε ότι η ΝΔ στην πραγματικότητα επιδιώκει να παγιωθεί μια διαφορά της τάξης των 10 ποσοστιαίων μονάδων και τότε πραγματικά να ζητήσει εκλογές.

«Ο μπαμπάς Μητσοτάκης είναι ο χειρότερος σύμβουλος του γιου θα τον καταστρέψει» σημείωσε, επισήμανε ότι εκτός από τον επίτιμο πρόεδρο υπάρχουν και άλλοι «πέντε έξι βαρόνοι της ΝΔ» που συμβουλεύουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και επανέλαβε ότι η χώρα χρειάζεται συναίνεση και όχι εκλογές.

Στο μεταξύ, σε ερώτηση αν στις συζητήσεις μεταξύ της κ. Γεννηματά και του κ. Θεοδωράκη θα συμμετάσχει και η Ένωση Κεντρώων, ο κ. Λεβέντης ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστεί με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και Το Ποτάμι, λέγοντας ότι πιθανή συνεργασία θα αποτελούσε «προδοσία για τους ψηφοφόρους του». «Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα η Ένωση Κεντρών να συνεργαστεί με κανέναν» είπε και κατηγόρησε προσωπικά την κ. Γεννηματά και τον κ. Θεοδωράκη.