Λήξη συναγερμού στον Πύργο του Άιφελ – Σαρωτικοί έλεγχοι στην περιοχή

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Νωρίτερα σήμερα, το μνημείο είχε εκκενωθεί, ενώ αποκλεισμένη παρέμεινε η γύρω περιοχή, έπειτα από απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα που δέχθηκε η αστυνομία του Παρισιού.

Ανοιξε και πάλι για τους επισκέπτες ο Πύργος του Άιφελ, σύμφωνα με μαρτυρίες.

Νωρίτερα σήμερα, το μνημείο είχε εκκενωθεί, ενώ αποκλεισμένη παρέμεινε η γύρω περιοχή, έπειτα από απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα που δέχθηκε η αστυνομία του Παρισιού, σύμφωνα με τη δήλωση αστυνομικής πηγής που επιβεβαίωσε τις πληροφορίες οι οποίες μεταδόθηκαν από μέσα ενημέρωσης.

Υπενθυμίζεται πως ο Πύργος του Άιφελ είχε κλείσει για περίπου τρεις μήνες κατά τη διάρκεια του lockdown λόγω της πανδημίας του κορονοϊού στη Γαλλία και άνοιξε με περιορισμούς τον Ιούνιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που το μνημείο εκκενώνεται λόγω απειλής βόμβας, αφού τον Μάιο του 2018 υπήρξε ξανά απειλή για βόμβα, η οποία αποδείχτηκε φάρσα.

Επίσης, τον Ιούνιο του 2017 είχε εκκενωθεί μετά από ύποπτο αντικείμενο που βρέθηκε στο σημείο και τον Σεπτέμβριο του 2010 είχαν υπάρξει ανώνυμα τηλεφωνήματα για απειλή βόμβας, που αποδείχτηκαν φάρσες.