Μαρινόπουλος: Ανακαίνισε πλήρως δίκτυο 19 καταστημάτων στα Τίρανα

Μαρινόπουλος: Ανακαίνισε πλήρως δίκτυο 19 καταστημάτων στα Τίρανα

Η εταιρεία σχεδιάζει να κυριαρχήσει πλήρως σε όλες τις εθνικές αγορές των Βαλκανίων. 

Το νέο επενδυτικό της πλάνο παρουσίασε η Μαρινόπουλος Α.Ε. με βάσει το οποίο σχεδιάζει να κυριαρχήσει σε όλες της εθνικές αγορές των Βαλκανίων.

Συγκεκριμένα η εταιρεία προχώρησε στην ανακαίνιση του δικτύου πωλήσεων της στα Τίρανα, που συμπεριλαμβάνει 17 super market και δύο hyper market, . Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε εκεί, ο κ. Γιώργος Βογιατζάκης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Μαρινόπουλος Α.Ε., πλαισιωμένος από στελέχη της εταιρίας, ανέλυσε τη στρατηγική της αλυσίδας στην τοπική αγορά, υπογραμμίζοντας ότι η Μαρινόπουλος Α.Ε. έχοντας τα αποκλειστικά εμπορικά δικαιώματα της Carrefour για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, θα επιμείνει με ανάλογες επενδύσεις και στο μέλλον.

Μαρινόπουλος: Επενδύει 60 εκατ. ευρώ για τη μείωση των τιμών

Στην Αλβανία, μετά την εξαγορά του τοπικού δικτύου της Euromax – θυγατρική του ομίλου Delhaize, η Μαρινόπουλος Α.Ε. λειτουργεί ένα σύγχρονο δίκτυο με 19 καταστήματα που διαθέτουν χώρους πωλήσεων συνολικής έκτασης 17.838 τ.μ. και συνολική επιφάνεια με τις αποθήκες 24.491 τ.μ., διακινούν 57.000 κωδικούς, απασχολούν 427 εργαζόμενους, ενώ συνεργάζονται με 237 προμηθευτές, πολλοί από τους οποίους είναι Έλληνες που εξάγουν τα προϊόντα τους στην Αλβανική αγορά.