Με την Dom Pérignon συνεργάζεται η Lady Gaga για καλό σκοπό

Με την Dom Pérignon συνεργάζεται η Lady Gaga για καλό σκοπό
epa06987821 US actress, singer and performer Lady Gaga arrives for the premiere of 'A Star Is Born' during the 75th annual Venice International Film Festival, in Venice, Italy, 31 August 2018. The movie is presented Out Competition at the festival running from 29 August to 08 September 2018. EPA/CLAUDIO ONORATI Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σύμφωνα με τη Lady Gaga, πίσω από την συνεργασία της με την Dom Pérignon, κρύβεται η ιδέα της για το «σύμπαν που μοιραζόμαστε».

Η Lady Gaga και η διάσημη σαμπάνια Dom Pérignon ενώνουν τις δυνάμεις τους και κυκλοφορούν στις 6 Απριλίου μία περιορισμένη έκδοση της διάσημης φιάλης σαμπάνιας με ένα γλυπτό της τραγουδίστριας, τα οποία έχουν σχεδιαστεί προσωπικά από την ίδια.

Η συνεργασία τους σηματοδοτεί τον εορτασμό της καινοτομίας στη δημιουργία, τον συνεχή επαναπροσδιορισμό και την ένθερμη αφοσίωση στην τέχνη, καθώς αυτά «μπορούν να μας ανεβάσουν ατομικά και συλλογικά».

Σύμφωνα με τη Lady Gaga, πίσω από την συνεργασία της με την Dom Pérignon, κρύβεται η ιδέα της για το «σύμπαν που μοιραζόμαστε».

Πιο συγκεκριμένα, σε σχετική της ανάρτηση στο Instagram δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ανακοινώνω τη συνεργασία μου με την Dom Pérignon! Η Dom Pérignon και εγώ έχουμε ως κίνητρο την ανάγκη δημιουργικής ελευθερίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε μαζί σας το γυναικείο βασίλειό μας, ένα καλλιτεχνικό σύμπαν που δημιουργήσαμε με τον αγαπητό μου φίλο Nick Knight».

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της τραγουδίστριας με τη Dom Pérignon, προωθείται η ιδέα της «δημιουργικής ελευθερίας», όπως αναφέρει σε ανάρτηση του και ο γνωστός οίκος σαμπάνιας.

Την συγκεκριμένη δράση θα στηρίξει και το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Born This Way Foundation» της Lady Gaga, το οποίο ενθαρρύνει τη δημιουργία ενός κόσμου πιο ευγενικού και υποστηρίζει την εξισορρόπηση της ψυχικής υγείας των νέων, μέσω διάφορων προγραμμάτων.