Μεϊμαράκης: Αν βγει πρώτος ο Τσίπρας, δεν θα υπάρξει κυβέρνηση

Μεϊμαράκης: Αν βγει πρώτος ο Τσίπρας, δεν θα υπάρξει κυβέρνηση
ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ Γ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ Β ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

«Μόνο αν η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα θα υπάρξει σταθερή κυβέρνηση», σημείωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

 

Αν ο Αλέξης Τσίπρας βγει πρώτος την Κυριακή αυτό θα σημαίνει πως δεν θα υπάρξει κυβέρνηση τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ . Ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε τα εσωκομματικά προβλήματα που υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ και εκτίμησε πως σύντομα η χώρα θα οδηγηθεί και πάλι σε εκλογές. Ο κ. Μεϊμαράκης κάλεσε τους πολίτες να δουν πως ήταν τα πράγματα τον Γενάρη και πως τώρα επισημαίνοντας πως πολλά άλλαξαν. « Άλλαξε ο Τσίπρας, έχει πάθει μετάλλαξη, αλλάξαμε εμείς» είπε τονίζοντας πως μόνο αν η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα θα μπορεί να υπάρξει μια σταθερή κυβέρνηση.

«Ο πολίτης καλείται να επιλέξει αν η χώρα θα πάει στην κανονικότητα ή αν θα πάει με τον Τσίπρα που αποδείχθηκε ανίκανος» είπε ο κ. Μεϊμαράκης ο οποίος και αναρωτήθηκε τί κρύβεται πίσω από την άρνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να συζητήσει με τη ΝΔ.

«Το ζητούμενο είναι να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις τις οποίες ο κ. Τσίπρας τις ψηφίζει αλλά δεν τις θέλει» είπε ο κ. Μεϊμαράκης ο οποίος και ξεκαθάρισε πως δεν θα πρέπει η ΝΔ να θεωρείται δεδομένη σε οτιδήποτε πάει ο κ. Τσίπρας να διαπραγματευτεί.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στις διαφορετικές θέσεις και αντιλήψεις που υπάρχουν μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ και κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως δεν συμπεριφέρεται δημοκρατικά. Ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρθηκε σε σειρά μέτρων, όπως η αύξηση στον ΦΠΑ στην εκπαίδευση όπου όπως είπε είναι μέτρα της κυβέρνησης και δεν επιβλήθηκαν από το εξωτερικό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ